Τηλ.::
Κίνα HD κάμερες κυνηγιού κατασκευαστής
KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD

Μοναδικά χαρακτηριστικά, σταθερή βελτίωση, κοινή ευημερία!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠεδία τουφεκιών νυχτερινής όρασης

Monoculars IR συνήθειας πεδία τουφεκιών νυχτερινής όρασης 1030x60mm ζουμ διαφυγών

Monoculars IR συνήθειας πεδία τουφεκιών νυχτερινής όρασης 1030x60mm ζουμ διαφυγών

  • Custom IR Monoculars Night Vision Rifle Scopes 10-30x60mm Escape Zoom
  • Custom IR Monoculars Night Vision Rifle Scopes 10-30x60mm Escape Zoom
  • Custom IR Monoculars Night Vision Rifle Scopes 10-30x60mm Escape Zoom
 • Custom IR Monoculars Night Vision Rifle Scopes 10-30x60mm Escape Zoom

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα Shenzhen
  Μάρκα: KeepGuard
  Αριθμό μοντέλου: KG870

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 100PCS
  Τιμή: Negotiable
  Όροι πληρωμής: Western Union, L/C, T/T
  Δυνατότητα προσφοράς: 10000pcs ανά μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Υλικό: PVC Χρώμα: Camo
  σειρά: 2025m Βάρος: 0.65

  Επίδειξη τοποθετήσεων παραμέτρου

  Οι τοποθετήσεις για κάθε παράμετρο παρουσιάζονται στην οθόνη επίδειξης του ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ εκκέντρου HD τροπαίων σας. Όλες οι διαθέσιμες τοποθετήσεις για την αυτήν την περίοδο επιδειχθείσα παράμετρο παρουσιάζονται σε μια οθόνη, με checkmark δίπλα στην τρέχουσα ρύθμιση. Για να αλλάξει τη ρύθμιση, πρώτα η χρήση τα κλειδιά UP/DOWN για να δώσει έμφαση (να επιλέξει) στη νέα ρύθμιση εσείς θέλει, κατόπιν πιέζει ΕΝΤΆΞΕΙ για «να εκτελέσει» την πραγματική αλλαγή στην επιλεγμένη ρύθμιση. Checkmark θα εμφανιστεί δίπλα στη νέα ρύθμισή σας να επιβεβαιώνει αυτό.

   

  Παράδειγμα-μεταβαλλόμενος τις τοποθετήσεις μερικές κοινές

  Παράμετροι

  Μετά από αυτήν την σελίδα, θα βρείτε τους πίνακες όλες τις παραμέτρους που βρίσκονται στις επιλογές ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, μαζί με τις πιθανές τοποθετήσεις τους (ή τη σειρά των τοποθετήσεων), και μια λεπτομερή περιγραφή αυτού που οι έλεγχοι παραμέτρου και αυτών που οι τοποθετήσεις κάνουν. Εάν διαβάζετε το προηγούμενο τμήμα απαριθμώντας πώς να επιλέξετε τις παραμέτρους και να αλλάξετε τις τοποθετήσεις τους, πρέπει να είστε σε θέση να βουτήξετε δεξιά μέσα, να βρείτε την παράμετρο θέλετε, και οργάνωση η κάμερα να ταιριάξετε με τις προτιμήσεις σας. Αλλά ίσως θα περπατούσατε μάλλον μέσω ενός παραδείγματος ή δύο του πρώτου:

  Για να αλλάζετε τη ρύθμιση οποιασδήποτε παραμέτρου, αρχίστε πάντα με τη μετάβαση δύναμης στη θέση ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. Αφότου έρχεται επάνω το LCD, περιμένετε έως ότου βλέπετε επιτυχία έναρξης ασύρματων δικτύων των μηνυμάτων «! », πιέστε έπειτα το πλήκτρο ΕΠΙΛΟΓΩΝ. Η πρώτη παράμετρος εσείς θα δει όταν εισάγετε αρχικά τις επιλογές ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ είστε «τρόπος». Για να το αλλάξει από τη ρύθμιση προεπιλογής «κάμερας του» (ακόμα φωτογραφίες) «στο βίντεο» (βιντεοκλίπ βλαστών), πιέστε το ΚΑΤΩ πλήκτρο για να επιλέξετε τη «τηλεοπτική» ρύθμιση. Πιέστε το ΕΝΤΑΞΕΙ πλήκτρο «που εκτελεί» (θέστε) η νέα ρύθμιση εσείς έχει επιλέξει για αυτήν την παράμετρο.

  Τώρα πιέστε το ΣΩΣΤΟ πλήκτρο που κινείται προς μια άλλη παράμετρο στις επιλογές. Η συμπίεση του τρεις φορές θα σας πάρει για «να συλλάβει τον αριθμό». Προσπαθήστε τα πάνω-κάτω πλήκτρα που τυλίγουν μέσω της σειράς των τοποθετήσεων, κατόπιν που πιέζουν ΕΝΤΆΞΕΙ στην κλειδαριά στη ρύθμισή σας για τον αριθμό φωτογραφιών που η κάμερα παίρνει κάθε φορά που έχει προκαλέσει. Πιέστε το ΣΩΣΤΟ πλήκτρο έως ότου φθάνετε στην παράμετρο «προεπιλογής». Το κυριώτερο σημείο για να επιλέξει «Execute» (χρησιμοποιώντας πάνω η κάτω) έπειτα πιέζει ΕΝΤΆΞΕΙ για να αποκαταστήσει όλες τις παραμέτρους (συμπεριλαμβανομένου του τρόπου και των τηλεοπτικών παραμέτρων μήκους αλλάξατε ένα λεπτό πριν) πίσω στις αρχικές τοποθετήσεις προεπιλογής εργοστασίων τους. Η παράμετρος τοποθετήσεων προεπιλογής foreach είναι υποδειγμένη στο χοντρό τυπογραφικό χαρακτήρα στους πίνακες επιλογών ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ στις έπειτα διάφορες σελίδες. Να είστε βέβαιος ότι η τρέχοντες ημερομηνία και ο χρόνος τίθενται σωστά εάν επιλέξετε να θέσετε την παράμετρο «χρονικών γραμματοσήμων» «», δεδομένου ότι αυτός θα πει στη κάμερα για να αποτυπώσει την ημερομηνία και το χρόνο σε κάθε μια από τις εικόνες συλλαμβάνει. Η κάμερα θα πάρει την ημερομηνία και το χρόνο όταν συνδέει αρχικά με το δίκτυο. Μπορείτε επίσης με το χέρι να θέσετε ή να ρυθμίσετε την ημερομηνία και ο χρόνος, που χρησιμοποιεί την παράμετρο «έθεσε των ρολογιών» στις επιλογές ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

  Ανίχνευση τομέων 2x με το ζωντανό χαρακτηριστικό γνώρισμα ώθησης

  Η ανίχνευση τομέων είναι ένα επαναστατικό νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα για το ΑΣΥΡΜΑΤΟ έκκεντρο HD τροπαίων, το οποίο επιτρέπει σε σας για να ελέγξει τις πλοκές τροφίμων ή τις άκρες τομέων σας με τις εικόνες ή το βίντεο χρονικού σφάλματος. Όταν θέστε «», το ΑΣΥΡΜΑΤΟ έκκεντρο HD τροπαίων θα πάρει μια φωτογραφία (ή να καταγράψει ένα βιντεοκλίπ) αυτόματα στην επιλογή διαστημάτων σας (παραδείγματος χάριν, μόλις κάθε πέντε λεπτά) κατά τη διάρκεια ενός ή δύο φραγμών του χρόνου εσείς οργάνωση για κάθε ημέρα, χωρίς απαίτηση μιας ώθησης από ένα δραστήριο ζώο. Αυτό έχει το πλεονέκτημα σας τη δυνατότητα να ελέγξει την άκρη ενός τομέα που να είναι 50 ή 150 υάρδες μακρυά από τη κάμερα από τη σειρά του αισθητήρα PIR.

  Το αποτέλεσμα είναι μια αποτελεσματική σειρά πολύ μεγαλύτερη από θα ήταν κανονικά, με τη κάμερα εξαρτώμενη από τις ωθήσεις που παράγονται από τα κοντινά ζώα. Αυτό είναι ένα μεγάλο εργαλείο για ένας ολόκληρος τομέας με μόνο μια κάμερα. Εάν ένα ζώο εισάγει την περιοχή που καλύπτεται από τον αισθητήρα PIR και παράγει ένα γεγονός ώθησης κατά τη διάρκεια ενός χρόνου μέσα - μεταξύ των διαστημάτων ανίχνευσης τομέων θέτετε, η κάμερα θα συλλάβει μια εικόνα ή ένα βίντεο ακριβώς όπως κανονικά, βασισμένος στις άλλες τοποθετήσεις επιλογών σας. Εδώ είναι πώς στην ανίχνευση τομέων οργάνωσης και χρήσης (να είστε βέβαιος ότι έχετε θέσει τον τρέχοντα χρόνο «θέτετε το ρολόι» πρώτα, έτσι η καταγραφή ανίχνευσης τομέων σας θα σταματήσει και θα αρχίσει στους σωστούς χρόνους της ημέρας):

  1. Κινήστε την κύρια αλλαγή προς την ΟΡΓΑΝΩΣΗ, κατόπιν πιέστε τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

  2. Συνεχίστε το ΣΩΣΤΟ πλήκτρο, που περπατεί μέσω των επιλογών οργάνωσης έως ότου φθάνετε στην καθορισμένη ανίχνευση τομέων.

  3. Πιέστε το ΕΠΑΝΩ πλήκτρο που επιλέγει επάνω, και που πιέζει ΕΝΤΆΞΕΙ. Θα δείτε «το Α», αντιπροσωπεύοντας τον πρώτο φραγμό του χρόνου που μπορείτε να καθορίσετε (ένας δεύτερος φραγμός του χρόνου αργότερα στην ημέρα, «Β» μπορεί επίσης να είναι οργάνωση εάν εσείς επιθυμία). Πιέστε ΕΝΤΆΞΕΙ. Αυτό σας παίρνει στην οθόνη στους καθορισμένους χρόνους έναρξης και στάσεων, η οποία καθορίζουν τους χρόνους ρολογιών όταν θα αρχίσει ο πρώτος φραγμός της καταγραφής ανίχνευσης τομέων και θα τελειώσει για κάθε ημέρα. Μπορείτε να θέσετε αυτούς τους χρόνους στην ακριβή ώρα και το λεπτό που θέλετε, για μια καταγραφή «παράθυρο» που διαρκεί οπουδήποτε από ακριβώς ένα λεπτό πλήρεις 24 ώρες.

  4. Θέστε [έναρξη] και [στάση] χρόνοι, αρχίζοντας με την ώρα έναρξης, χρησιμοποιώντας τα κλειδιά UP/DOWN για να αλλάξει τη ρύθμιση. Η ρύθμιση ώρας είναι βασισμένη σε ένα 24ωρο ρολόι, με «00» ώρες = μεσάνυχτα, «12» ώρες = μεσημέρι, «23» ώρα = 11PM, κ.λπ. Για να κινηθείτε προς την επόμενη ρύθμιση, πιέστε το ΣΩΣΤΟ πλήκτρο, αλλάζει το λεπτό για το χρόνο έναρξης με UP/DOWN, κατόπιν προς την ώρα και τις μικρές τοποθετήσεις για το χρόνο στάσεων.

  5. Αφότου τελειώνετε τα πρακτικά στάσεων, πιέστε ΕΝΤΆΞΕΙ για να επιβεβαιώσετε τις τοποθετήσεις σας για τον πρώτο φραγμό της καταγραφής ανίχνευσης τομέων. Εάν επιδιώκονται, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δεύτερο φραγμό του χρόνου με να πιέσετε το ΚΑΤΩ πλήκτρο για να επιλέξετε «το Β», κατόπιν πιέστε ΕΝΤΆΞΕΙ και ακολουθήστε την ίδια διαδικασία για να θέσετε τους χρόνους έναρξης και στάσεων για το φραγμό «Β» ανίχνευσης τομέων. Για παράδειγμα για το πώς να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους δύο διαθέσιμους χρονικούς φραγμούς, θα μπορούσατε οργάνωση να τοποθετήσετε το χρονικό φραγμό «Α» ανίχνευσης για τις ώρες αυγής από 6 AM σε 8 AM, και εμποδίζετε «το Β» για να συλλάβετε τις εικόνες στις 5:30 και 7 ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ. Καμία καταγραφή ανίχνευσης τομέων δεν θα εμφανιζόταν από 8AM σε 5:30PM, ή από 7PM 6AM.

  6. Μετά από οι χρόνοι έναρξης/στάσεων να καθοριστεί ο φραγμός «Α» ή/και «Β» ανίχνευσης τομέων, πιέστε ΕΝΤΆΞΕΙ, κατόπιν πιέστε το πάνω η κάτω πλήκτρο για να επιλέξετε «το διάστημα» και να πιέσετε ΕΝΤΆΞΕΙ. Η ανίχνευση «διάστημα» τομέων που θέτει σας αφήνει να ελέγξετε πόσο συχνά μια φωτογραφία ή ένα βιντεοκλίπ καταγράφεται κατά τη διάρκεια του φραγμού του χρόνου που καθορίσατε με τις τοποθετήσεις έναρξης και στάσεων. Οι επιλογές σας είναι 60 λεπτά, 30 λεπτά, 15 λεπτά, 5 λεπτά (αυτό είναι η προεπιλογή), ή 1 λεπτό (ακόμα τρόπος φωτογραφιών μόνο). Χρησιμοποιήστε τα κλειδιά UP/DOWN για να επιλέξετε την προτίμησή σας, κατόπιν πιέστε ΕΝΤΆΞΕΙ

  το σώστε. Σημειώστε ότι για τα βίντεο, «το διάστημα» είναι ανεξάρτητο από το μήκος κάθε βίντεο που καταγραφή-είναι πόσο συχνά τα βίντεο καταγράφονται, όχι πόσο καιρό καθένα διαρκεί.

  7. Εδώ είναι ένα παράδειγμα για το πώς η κάμερα θα λειτουργούσε, βασισμένος στις ακόλουθες τοποθετήσεις ανίχνευσης τομέων:

  Ανίχνευση τομέων:

  Ανίχνευση Α τομέων:

  [Έναρξη]: 6:00

  [Στάση]: 8:00

  Ανίχνευση Β τομέων:

  [Έναρξη]: 17:30

  [Στάση]: 19:00

  Διάστημα: 15M

  Σημείωση: αποφύγετε οποιαδήποτε «επικάλυψη» της ανίχνευσης Α τομέων & των φραγμών καταγραφής Β κατά το ρύθμιση των χρόνων τους έναρξης και στάσεων, για να βεβαιώσει τη σωστή λειτουργία. Επίσης-εάν η παράμετρος επιλογών «τρόπου καμερών» τίθεται τη λειτουργία «ημέρας» ή «νύχτας» μόνο, αυτή θα έχει προτεραιότητα έναντι των τοποθετήσεων ανίχνευσης τομέων σας. Θέστε το πρότυπο καμερών σε «24 ωρ.» εάν θέτετε και των δύο αρχίζετε μέρα και νύχτα ή/και σταματάτε τους χρόνους στην ανίχνευση τομέων.

  Αυτές οι τοποθετήσεις θα ανάγκαζαν τη κάμερα για να συλλάβουν μια φωτογραφία (ή το βίντεο, εάν η κάμερα τίθεται ότι τρόπος) μόλις σταματήσουν κάθε 15 λεπτά, που αρχίζουν 6AM, μέχρι το φραγμό καταγραφής ανίχνευσης «Α» τομέων στις 8:00 AM. Αργότερα εκείνη η ημέρα, η κάμερα θα έπαιρνε πάλι μια φωτογραφία ή ένα βίντεο κάθε 15 λεπτά μεταξύ του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 5:30 και του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 7:00 (κατά τη διάρκεια του χρονικού φραγμού «Β» ανίχνευσης τομέων). Η επόμενη ημέρα, η κάμερα θα κατέγραφε πάλι μια εικόνα ή ένα βίντεο μιά φορά κάθε 15 λεπτά στις 6:00 και 8:00 AM, και μεταξύ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ 5:30 και 7:00.

   

  Καμία καταγραφή ανίχνευσης τομέων δεν θα εμφανιζόταν από 8AM σε 5:30PM, ή από 7PM 6AM. Θυμηθείτε, η καταγραφή ανίχνευσης τομέων είναι ανεξάρτητη από τις κανονικές ωθήσεις λόγω του ζώου δραστηριότητα-ομαλού εάν κανένα ζώο μην εισαγάγει τη ζώνη κάλυψης αισθητήρων IR, μια εικόνα ή ένα βίντεο θα συλληφθεί ακόμα κάθε 15 λεπτά κατά τη διάρκεια του φραγμού του χρόνου. Εάν ένα ζώο προκαλέσει τη κάμερα «μέσα - μεταξύ» των 15 μικρών διαστημάτων, θα καταγραφεί.

   

  ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΜΕΝΟΎ: Δομή

   

  Επίπεδο 1 Επίπεδο 2 Επίπεδο 3 Επίπεδο 4 Επίπεδο 5

  Ασύρματος

  Ρύθμιση >

  (ON/OFF)

  MMS >

  Αυτόματος

  Ρύθμιση >

   

  Επιλέξτε:

  Χώρα >

   

  Επιλέξτε:

  Προμηθευτής

     

  Χειρωνακτικός

  Τοποθετήσεις >

  Εισάγετε:

  URL, APN, IP, λιμένας

   
     

  Τηλέφωνο

  Αριθμοί >

  Εισάγετε:

  Τηλεφωνήστε σε #(s)

   
     

  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

  Διεύθυνση >

  Εισάγετε:

  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

   
   

  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω

  SMTP >

  Αυτόματος

  Ρύθμιση >

  Επιλέξτε:

  Χώρα >

  Επιλέξτε:

  Προμηθευτής

     

  Χειρωνακτικός

  Τοποθετήσεις >

  Εισάγετε:

  APN, κεντρικός υπολογιστής 1, λιμένας, αποστολέας, κωδικός πρόσβασης

   
      Τύπος SMTP >

  Επιλέξτε:

  με τη SSL,

  χωρίς SSL

   
     

  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

  Διεύθυνση >

  Εισάγετε:

  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο 2

   
   

   

  Ο καθημερινός Max

  Αριθμός >

  Εισάγετε: Καθημερινά

  Αριθμός

  Max (1-999)

  (199=default)

     

   

   

  1 το Gmail είναι μια συνιστώμενη επιλογή του αποστολέα. Στην οργάνωση, χρήση «smtp.gmail.com», λιμένας 465, με τη SSL.

  2 λήψη της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις εικόνες νυχιών του αντίχειρα.

   

   

   

  ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΜΕΝΟΎ: Οδηγός αναφοράς

  MMS (υπηρεσία μηνυμάτων πολυμέσων) > αυτόματη ή χειρωνακτική ρύθμιση

  MMS χρησιμοποιεί τα στοιχεία αποστολής κειμενικών μηνυμάτων για να περιλάβει τις φωτογραφίες ή άλλα αρχεία μέσων μέσα σε ορισμένα όρια μεγέθους. Επιλέξτε τη «αυτόματη ρύθμιση», κατόπιν επιλέγει απλά το όνομα της χώρας και του φορέα παροχής υπηρεσιών. Επιλέξτε τη «χειρωνακτική ρύθμιση» εάν «το αυτοκίνητο» δεν λειτουργεί σωστά, ή εάν επιθυμείτε να μπείτε στο URL, το APN (διεύθυνση οικοδεσποτών), τη IP και το λιμένα για την κινητή υπηρεσία μεταφορέων σας yourself*.

  MMS > διεύθυνση αριθμών τηλεφώνου/ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

  Επιλέξτε «MMS» και εισάγετε τις κινητές διευθύνσεις αριθμών τηλεφώνου ή/και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε τις εικόνες νυχιών του αντίχειρα της κάμερας που στέλνονται.

  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω SMTP (απλό πρωτόκολλο μεταφοράς ταχυδρομείου)

  Ένα πρωτόκολλο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Διαδικτύου, SMTP χειρίζεται τις εικόνες νυχιών του αντίχειρα που στέλνονται από τον πελάτη (που διαβιβάζει τη συσκευή) σε έναν κεντρικό υπολογιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Και MMS και SMTP επιτρέπουν τον έλεγχο της κάμερας μακρινά μέσω των μηνυμάτων κειμένων. Χρήση SMTP για να λάβει τις εικόνες ως στοιχεία παρά το κείμενο. Η περιορισμένη αυτόματη οργάνωση εάν SIM σας έχει τη υπηρεσία δεδομένων ενεργό είναι διαθέσιμη (για τις πληροφορίες μεταφορέων SMTP). Θα πρέπει ακόμα να προσθέσετε το προσωπικούς ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τη διεύθυνση και τον κωδικό πρόσβασής σας ως αποστολέα στην οθόνη «χειρωνακτικών τοποθετήσεων». Έπειτα, επιλέξτε το «τύπο SMTP» του αποστολέα (με ή χωρίς SSL), και εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δέκτη (οθόνη «διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου»). Συστήνουμε την καθιέρωση ένας χωριστός απολογισμός του Gmail για τη κάμερα για να χρησιμοποιήσουμε ως «αποστολέα».

  Προτιμήσεις > καθημερινά ανώτατος αριθμός

  Επιλέξτε το «καθημερινό αριθμό» έπειτα εισάγει το μέγιστο αριθμό μηνυμάτων που λαμβάνετε ανά ημέρα, από 1 μέχρι 999. Ο πίνακας στις επόμενες δύο σελίδες απαριθμεί τα διάφορα μηνύματα κειμένων που μπορείτε να στείλετε στη κάμερα σας, μια σύντομη περιγραφή του αποτελέσματος όταν λάβει (δράση ή αλλαγή στον καθορισμό μιας παραμέτρου επιλογών οργάνωσης), και η απάντηση επιβεβαίωσης/η επίδειξη από τη κάμερα.

  Σημείωση: εάν μια εντολή δεν εισάγεται σωστά, η κάμερα θα αποκριθεί με τη «άκυρη εντολή! »

  ΙΧΝΗ/ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΡΌΠΟΥ ECO

  2G το ασύρματο έκκεντρο HD τροπαίων σας λειτουργεί εξ ορισμού στον τρόπο «ECO», για να εξασφαλίσει τη μακρύτερη πιθανή διάρκεια ζωής μπαταρίας. Εντούτοις, η χρήση του τρόπου «ΙΧΝΩΝ» απαιτείται εάν θέλετε τη κάμερα για «να ακούσετε» για τις μακρινές (κείμενο SMS) εντολές σας συνεχώς-για το παράδειγμα, #PIC# και άλλες εντολές που απαιτούν μια άμεση δράση. Στον τρόπο ECO, η κάμερα μπορεί μόνο να ελέγξει για και να αποκριθεί στις νέες εντολές όταν συνδέει με το δίκτυο (ανά Send διάστημα όταν, και μιά φορά ανά ημέρα κατά τη διάρκεια του καθημερινού ελέγχου προκαλείται μέσα, γύρω από 3PM την τοπική ώρα).

  Και τα ΙΧΝΗ και ECO μπορούν να επιλεχτούν/να αλλάξουν μέσω των εντολών κειμένων SMS από το smartphone σας. Εάν η κάμερα είναι στον τρόπο ECO και στέλνετε το μήνυμα ΙΧΝΏΝ, η κάμερα θα αποκριθεί στην επόμενη ευκαιρία σύνδεσης δικτύων (ώθηση ή καθημερινή εγγραφή) και μεταπηδά στον τρόπο ΙΧΝΏΝ. Εάν η κάμερα είναι στον τρόπο ΙΧΝΩΝ και στέλνετε το μήνυμα ECO, η κάμερα θα αποκριθεί στην εντολή αμέσως και θα μεταπηδήσει στον τρόπο ECO.

  Όταν η δύναμη της κάμερας ανάβεται αρχικά (με το χέρι), είναι στον τρόπο προεπιλογής ECO. Εάν ο τρόπος ΙΧΝΩΝ επιλέχτηκε προηγουμένως μακρινά, και η δύναμη καμερών είναι με το χέρι σβησμένη έπειτα πίσω επάνω, η λειτουργία τρόπου ΙΧΝΩΝ θα επαναλάβει μετά από την πρώτη ώθηση.

  Σημείωση: Όταν η κάμερα είναι στον τρόπο ECO, η εντολή PIC δεν θα λειτουργήσει.

   

  Ακόμα φωτογραφία ή/και τηλεοπτικά ποιοτικά προβλήματα

  1. Οι φωτογραφίες ή τα βίντεο νύχτας εμφανίζονται πάρα πολύ σκοτεινές

  • Ελέγξτε το εικονίδιο δεικτών μπαταριών που βλέπει εάν η δύναμη μπαταριών είναι πλήρης. Η λάμψη θα σταματήσει κοντά στο τέλος της διάρκειας ζωής μπαταρίας.

  • Θα πάρετε τα καλύτερα αποτελέσματα όταν είναι το θέμα μέσα στην ιδανική σειρά λάμψης, καμία μακρύτερα από 60 " (19m). Τα θέματα μπορούν να εμφανιστούν πάρα πολύ σκοτεινά στις μεγαλύτερες αποστάσεις.

  • Παρακαλώ σημειώστε ότι όταν τίθεται η παράμετρος αριθμού σύλληψης υψηλότερη από «1 φωτογραφία», ή με τις πολύ κοντές τοποθετήσεις διαστήματος, μερικές εικόνες μπορούν να εμφανιστούν σκοτεινότερες από άλλες λόγω της γρήγορης απάντησης και της γρήγορης νέα πρόκλησης της κάμερας, επιτρέποντας στο λιγότερο χρόνο για τη λάμψη να επαναφορτίσουν πλήρως πριν από να βάλουν φωτιά πάλι.

  • Σιγουρευτείτε ότι ο «έλεγχος των οδηγήσεων» στις επιλογές οργάνωσης τίθεται ως στόχος «υψηλός» να εξασφαλίσει μέγιστη παραγωγή. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε το «παραθυρόφυλλο NV» στις επιλογές «σε χαμηλό» (πιό αργές εικόνες παραθυρόφυλλων speed=brighter, με την ανταλλαγή της αυξανόμενης θαμπάδας εάν κινήσεις θεμάτων γρήγορα).

  • Η ασπίδα ARD (αντι-αντανακλαστική συσκευή) μπορεί να αφαιρεθεί για να μεγιστοποιήσει την παραγωγή λάμψης. Δείτε τη σελίδα 34 για περισσότερες λεπτομέρειες.

  2. Οι πρωινές φωτογραφίες ή τα βίντεο εμφανίζονται πάρα πολύ σκοτεινές

  • Σιγουρευτείτε ότι τη κάμερα δεν στοχεύουν στον ήλιο ή άλλες πηγές φωτός κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεδομένου ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει την αυτόματη έκθεση στα σκοτεινότερα αποτελέσματα προϊόντων.

  3. Οι φωτογραφίες ή τα βίντεο νύχτας εμφανίζονται πάρα πολύ φωτεινές

  • Εάν το θέμα είναι στενό στη κάμερα (λιγότερο than10ft/3m), αλλάξτε την παράμετρο ελέγχου των οδηγήσεων στις επιλογές οργάνωσης «μέσος» ή «χαμηλός».

  4. Οι πρωινές φωτογραφίες ή τα βίντεο εμφανίζονται πάρα πολύ φωτεινές

  • Σιγουρευτείτε ότι τη κάμερα δεν στοχεύουν στον ήλιο ή άλλες πηγές φωτός κατά τη διάρκεια της ημέρας.

  5. Φωτογραφίες με το ραβδωμένο θέμα

  • Σε μερικές περιπτώσεις με τους χαμηλούς όρους φωτισμού και τα γρήγορα κινούμενα θέματα, 5MP ή 8MP τοποθετήσεις ψηφίσματος μπορεί να μην εκτελέσει καθώς επίσης και η 3MP ρύθμιση.

  • Εάν έχετε τις πολλαπλάσιες εικόνες όπου τα γρήγορα κινούμενα θέματα παράγουν τις ραβδώσεις στη φωτογραφία, δοκιμάστε 3MP αντ' αυτού.

  • Θέστε το «παραθυρόφυλλο NV» «σε υψηλό» για να ελαχιστοποιήσετε τη θαμπάδα κινήσεων.

  6. Κόκκινο, πράσινο ή μπλε χρώμα χυτό

  • Υπό ορισμένους όρους φωτισμού, ο αισθητήρας μπορεί να γίνει ταραγμένος με συνέπεια τις φτωχές εικόνες χρώματος.

  • Εάν αυτό βλέπει σε συνεπή βάση, κατόπιν ο αισθητήρας μπορεί να χρειαστεί τη συντήρηση. Παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τη εξυπηρέτηση πελατών.

  7. Σύντομο βίντεο συνδετήρας-που δεν καταγράφει στο σύνολο μήκους

  • Έλεγχος για να σιγουρευτεί ότι η κάρτα SD δεν είναι πλήρης.

  • Σιγουρευτείτε ότι η κάμερα έχει τις καλές μπαταρίες σε το. Κοντά στο τέλος της διάρκειας ζωής μπαταρίας, η κάμερα μπορεί να επιλέξει να καταγράψει τα κοντύτερα βιντεοκλίπ (ή ακόμα και να σταματήσουν το βίντεο, μόνο ακόμα τις φωτογραφίες) για να συντηρήσει τη δύναμη.

  Γραμματόσημο ημερομηνίας/χρόνου που δεν εμφανίζεται στις εικόνες

  Σιγουρευτείτε ότι η παράμετρος «χρονικών γραμματοσήμων» τίθεται «».

  Photos Do Not Capture υπαγόμενη ενδιαφέροντος

  1. Ελέγξτε τη ρύθμιση παραμέτρου «επιπέδων αισθητήρων» (ευαισθησία PIR). Για τους θερμούς όρους θερμοκρασίας, θέστε το επίπεδο αισθητήρων «σε υψηλό» και για τη χρήση κρύου καιρού, θέτει τον αισθητήρα για «χαμηλό». Για το μεταβλητό καιρό, χρησιμοποιήστε «το αυτοκίνητο».

  2. Προσπαθήστε να θέσετε τη κάμερα σας επάνω σε μια περιοχή όπου δεν υπάρχει μια πηγή θερμότητας στη γραμμή της κάμερας θέας.

  3. Σε μερικές περιπτώσεις, η ρύθμιση στη κάμερα του κοντινού νερού θα κάνει τη κάμερα να πάρει τις εικόνες χωρίς το θέμα σε τους. Προσπαθήστε τη κάμερα πέρα από το έδαφος.

  4. Προσπαθήστε να αποφύγετε τη κάμερα επάνω στα μικρά δέντρα που είναι επιρρεπή σε που κινούνται από τους ισχυρούς άνεμους.

  5. Αφαιρέστε οποιαδήποτε άκρα που είναι σωστά μπροστά από το φακό καμερών.

  Οι λάμψεις των οδηγήσεων αισθητήρων PIR/δεν λάμπουν

  1. Όταν η κάμερα είναι στον τρόπο «οργάνωσης», οι ειδικές οδηγήσεις στο μέτωπο της κάμερας θα λάμψουν όταν αυτό κίνηση αισθήσεων. Αυτό είναι για λόγους οργάνωσης μόνο και θα βοηθήσει το στόχο χρηστών η κάμερα.

  2. Κατά τη διάρκεια της χρήσης, η λάμψη θέλησης των οδηγήσεων όχι όταν παίρνει η κάμερα μια εικόνα. Αυτό πρόκειται να βοηθήσει να κρατήσει τη κάμερα κρυμμένη από το παιχνίδι.

  Ζητήματα οθόνης LCD

  1. Η δύναμη οθόνης LCD αλλά κανένα κείμενο δεν είναι παρούσες.

  • Μετά από να κινήσει το διακόπτη από «από» προς «την οργάνωση» ή «», σιγουρευτείτε ότι ο διακόπτης είναι σωστά σε θέση να εξασφαλιστεί ο κατάλληλος τρόπος (αποφύγετε τις θέσεις «μεταξύ» δύο τρόπων).

  • Μην κινήστε το διακόπτη άμεσα από «» προς «την οργάνωση» - πάντα κινήστε το διακόπτη όλος ο τρόπος κάτω προς «από» πρώτα, κατόπιν υποστήριξη προς «την οργάνωση».

  2. Η οθόνη έρχεται αλλά αφ' ετέρου δυνάμεις μακριά

  • Σιγουρευτείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την κάρτα SD σωστά.

  Η κάμερα δεν θα διατηρήσει τις τοποθετήσεις

  Σιγουρευτείτε ότι έχετε σώσει τις αλλαγές σε οποιεσδήποτε τοποθετήσεις παραμέτρου που κάνατε ενώ στον τρόπο οργάνωσης, με να πιέσετε «ΕΝΤΆΞΕΙ» μετά από να αλλάξετε τη ρύθμιση. Εάν δεν σώζετε τη νέα ρύθμισή σας μετά από να αλλάξετε το, η κάμερα θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την αρχική προεπιλογή που θέτει για εκείνη την παράμετρο.

  Υγρασία ή μυρμήγκια μέσα στη κάμερα

  1. Να εξασφαλίσει την υγρασία ή τη βροχή κρατιέται από τη κάμερα, εξασφαλίζει το συνεχές ρεύμα στο βούλωμα σταθερά σε ισχύ.

  2. Τα μυρμήγκια μπορούν να προσελκυστούν από τις χαμηλού επιπέδου ηλεκτρονικές δονήσεις, και να εισαχθούν μέσω οποιωνδήποτε χασμάτων μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού της κάμερας. Σιγουρευτείτε ότι το συνεχές ρεύμα στο βούλωμα είναι ασφαλώς συνημμένο.

  Ανίχνευση τομέων (χρονικό σφάλμα) που δεν λειτουργεί κατάλληλα

  1. Σιγουρευτείτε ότι οι χρόνοι στάσεων και έναρξης της ανίχνευσης «Α» και «Β» τομέων δεν επικαλύπτουν (παραδείγματος χάριν, μην θέστε το χρόνο έναρξης «του Β» 8AM εάν ο χρόνος στάσεων «του Α» είναι 10AM).

  2. Κατά χρησιμοποίηση της ανίχνευσης τομέων στον τηλεοπτικό τρόπο, μικρότερος διαθέσιμος τη χρόνος διαστήματος είναι 5 λ., για να αποφύγει την πιθανή υπερθέρμανση των μπαταριών και των ηλεκτρονικών συστατικών, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν τη λειτουργική αποτυχία ή τη ζημία στη κάμερα. Ακόμα στον τρόπο φωτογραφιών, το ελάχιστο διάστημα Α1 μπορεί να τεθεί.

  Μην αναμίξτε τις παλαιές και νέες μπαταρίες.

  Μην αναμίξτε την τύπος-χρήση μπαταριών ΟΛΟ το λίθιο ή ΟΛΑ αλκαλικά.

  Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες δεν είναι recommended.OUBLESHOOTING/FAQ: ΑΣΥΡΜΑΤΟ FU

  Q: Γιατί η εντολή ΠΣΤ δεν θα λειτουργήσει;

  Α: SIM σας πρέπει να έχει τη υπηρεσία δεδομένων ενεργό για να χρησιμοποιήσει αυτήν την λειτουργία. Μερικοί μεταφορείς μπορούν να μην υποστηρίξουν αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα.

  Q: Γιατί δεν μπορώ να στείλω τις εντολές για να ελέγξω τη κάμερα μακρινά;

  Α: Πρέπει να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία κειμένων από το μεταφορέα σας.

  Q: Γιατί δεν μπορώ να πάρω SMTP για να λειτουργήσω;

  Α: Σιγουρευτείτε SIM ότι σας έχει τη υπηρεσία δεδομένων ενεργό. Σιγουρευτείτε ότι εισάγετε και τις οργανώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστολέων και δεκτών σωστά. Συστήνεται επίσης στην οργάνωση έναν χωριστό απολογισμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Gmail) για τη κάμερα.

   

  ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

  Αισθητήρας εικόνας 5 χρώμα CMOS Megapixel HD
  Φακός f=7.36mm F/NO: 3.2 FOV=55° Το αυτοκίνητο IR-περικοπή-αφαιρεί (τη νύχτα)
  IR-στιγμιαία σειρά 20m25m 33 LEDS
  Οθόνη επίδειξης επίδειξη χρώματος 2.4 ίντσας
  Κάρτα μνήμης Κάρτα SD ή SDHC, μέγιστη ικανότητα 32GB
  Μέγεθος εικόνας

  12MP (4000×3000) 8MP (3264×2448) 5M (2592X1944)

  3M (2048X1536)

  Τηλεοπτικό μέγεθος 1920*1080P
  Ευαισθησία PIR PIR με τα επίπεδα 3sensitivity: Υψηλός κανονικός χαμηλός
  Λειτουργία Ημέρας/νύκτας
  Χρόνος απόκρισης < 0="">
  Να προκαλέσει το διάστημα 1sec60min προγραμματίσημο
  Ταχύτητα παραθυρόφυλλων 1/10-1/2000sec.
  Αριθμοί πυροβολισμού 1-3 προγραμματίσημος
  Τηλεοπτικό μήκος 5-60sec. προγραμματίσημος
  Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 12×AA που συστήνεται 6×AA ως ενέργεια εκτάκτου ανάγκης
  Εφεδρικό ρεύμα <0>
  Κατανάλωση ισχύος <200ma>
  Χρονομετρημένη ανίχνευση προγραμματίσημος
  Επίδειξη θερμοκρασίας προγραμματίσημος
  Κωδικός πρόσβασης προγραμματίσημος
  Όνομα καμερών Εισαγωγή
  Επίδειξη φεγγαριών προγραμματίσημος
  Ακουστικό βίντεο προγραμματίσημος
  MMS τρόπος Στιγμιαίος σταθερός χρόνος
  MMS λειτουργία Μακριά
  Στείλετε στο κινητό τηλέφωνο 1-5 αριθμός τηλεφώνου προγραμματίσημος
  Στείλετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο 1-5 διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προγραμματίσημη
  Ενδιάμεσο με τον χρήστη Επίδειξη LCD
  Διεπαφή USB Κάτοχος καρτών SD 9V συνεχές ρεύμα εξωτερικό
  Ασφάλεια Λουρί
  Λειτουργούσα θερμοκρασία 20-60℃ (θερμοκρασία αποθήκευσης: - 30-70℃)
  Λειτουργούσα υγρασία 5%-90%

  Στοιχεία επικοινωνίας
  KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Kelly

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD
  16F, οικοδόμηση Β, Weidonglong Plaza, No.194, λεωφόρος Meilong, περιοχή Longhua, Guangdong, Κίνα
  Τηλ.::852--27689896
  Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας HD Hunting Cameras προμηθευτής. Copyright © 2015 - 2019 hdhuntingcameras.com. All Rights Reserved.