Τηλ.::
Κίνα HD κάμερες κυνηγιού κατασκευαστής
KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD

Μοναδικά χαρακτηριστικά, σταθερή βελτίωση, κοινή ευημερία!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠεδία τουφεκιών νυχτερινής όρασης

Τα πεδία τουφεκιών νυχτερινής όρασης διοπτρών πεδίου νύχτας ενσωμάτωσαν το τρίποδο τοποθετούν

Τα πεδία τουφεκιών νυχτερινής όρασης διοπτρών πεδίου νύχτας ενσωμάτωσαν το τρίποδο τοποθετούν

  • Night Scope Binoculars Night Vision Rifle Scopes Built In Tripod Mount
  • Night Scope Binoculars Night Vision Rifle Scopes Built In Tripod Mount
  • Night Scope Binoculars Night Vision Rifle Scopes Built In Tripod Mount
 • Night Scope Binoculars Night Vision Rifle Scopes Built In Tripod Mount

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα Shenzhen
  Μάρκα: KeepGuard
  Αριθμό μοντέλου: KG870

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 100PCS
  Τιμή: Negotiable
  Όροι πληρωμής: Western Union, L/C, T/T
  Δυνατότητα προσφοράς: 10000pcs ανά μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Υλικό: PVC Χρώμα: Camo
  σειρά: 2025m Βάρος: 0.65

  ΕΙΣΑΓΩΓΗ

  Το ΑΣΎΡΜΑΤΟ CAM KEEPGUARD είναι η πιό πρόσφατη παραγωγή του CAM KEEPGUARD. Περιέχει μια κυψελοειδή ενότητα GSM που μπορεί να διαβιβάσει τις εικόνες άμεσα από τη κάμερα στο κινητό τηλέφωνο σας ή το κιβώτιο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Υποστηρίζει το MMS/SMTP/E-ταχυδρομείο μέσω του δικτύου GSM. Υποστηρίζει τέσσερις ζώνες δικτύων: 850MHz, 900MHz, 1800MHz, και 1900MHz. Το βίντεο δεν μπορεί να σταλεί μέσω του κυψελοειδούς δικτύου.Τα πεδία τουφεκιών νυχτερινής όρασης διοπτρών πεδίου νύχτας ενσωμάτωσαν το τρίποδο τοποθετούν

  Μπαταρίες φόρτωσης

  Μετά από να ανοίξετε τους δύο σύρτες στη δεξιά πλευρά της κάμερας, θα δείτε ότι έχει 12 αυλακώσεις μπαταριών. Για τη μέγιστη διάρκεια ζωής μπαταρίας, συστήνουμε 12 το λίθιο AA ή τις αλκαλικές μπαταρίες AA.

  Χρησιμοποίηση μιας εξωτερικής πηγής ισχύος

  Προαιρετικά, μπορείτε να συνδέσετε μια εξωτερική 9V ΣΥΝΕΧΗ πηγή ισχύος με το «συνεχές ρεύμα» στο γρύλο στο κατώτατο σημείο της κάμερας. Συστήνεται να χρησιμοποιηθεί μια πηγή ισχύος με μια τρέχουσα παραγωγή μεγαλύτερη από 1000mA. Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι η πολικότητα είναι σωστή.

  Παρεμβολή της κάρτας SD

  Αυτή η κάμερα έχει 32MB την εσωτερική μνήμη, η οποία είναι για τη βελτίωση καμερών. Παρεμβάλτε την κάρτα SD (ΑΠΌ τον τρόπο) πρίν αρχίζει να ενεργοποιείται η κάμερα. Η κάρτα SD υποστηρίζεται μέχρι τη μέγιστη 32GB ικανότητα.

  Μορφοποίηση της κάρτας SD:

  Η μορφοποίηση της κάρτας SD αφαιρεί όλα τα αρχεία στη κάρτα μνήμης και προετοιμάζεται για τη κάμερα. Πιέστε τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ, κατόπιν ΔΕΞΙΟ ή ΑΡΙΣΤΕΡΟ κλειδί αρκετοί ακόμα χρόνοι να κινηθεί προς τις επιλογές ρύθμισης παραμέτρου «σχήματος». Πιέστε το ΕΝΤΑΞΕΙ πλήκτρο για να εισαγάγετε το δευτερεύον μενού, πιέστε το πάνω η κάτω πλήκτρο για να τονίσετε ΝΑΙ και να πιέσετε ΕΝΤΆΞΕΙ.

  Εγκατάσταση της κάρτας SIM

  Η κάμερα θα στείλει τις εικόνες στον προμηθευτή GSM, η κάρτα SIM στη κάμερα πρέπει να είναι από έναν προμηθευτή GSM. Σιγουρευτείτε ο διακόπτης επιλογέων τρόπου καμερών ότι σας είναι τοποθετεί ΜΑΚΡΙΑ. Παρεμβάλτε την κάρτα SIM στη υποδοχή κάρτας με τις επαφές μετάλλων του προς τα πάνω (δείτε δεξιά) μέχρι το κατώτατα σημεία έξω και έπειτα απελευθέρωση. Θα σπάσει απότομα σε ισχύ. Για να αφαιρέσετε την κάρτα SIM, πιέστε στην κάρτα έως ότου χτυπά και το απελευθερώστε έπειτα.

  ΜΑΚΡΙΑ, ΕΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

  Το ΑΣΎΡΜΑΤΟ CAM KEEPGUARD έχει τρεις βασικούς λειτουργικούς τρόπους:

  ΑΠΟ τον τρόπο

  Ο τρόπος είναι κλειστός ο «ασφαλής» τρόπος όταν πρέπει να ληφθούν οποιεσδήποτε ενέργειες, π.χ. αντικαθιστώντας την κάρτα ή τις μπαταρίες SD, ή μεταφέροντας τη συσκευή. Θα χρησιμοποιήσετε ΑΠΟ τον τρόπο εάν συνδέσετε τη κάμερα με έναν λιμένα υπολογιστών ′ s USB για να μεταφορτώσετε τις φωτογραφίες/τα βίντεό σας.

  Στον τρόπο

  Μιά φορά στον τρόπο κανένας χειρωνακτικός έλεγχος δεν είναι απαιτημένος ή δυνατός (τα κλειδιά ελέγχου δεν έχουν καμία επίδραση). Το ΑΣΎΡΜΑΤΟ CAM KEEPGUARD θα πάρει τις φωτογραφίες ή τα βίντεο αυτόματα (σύμφωνα με τις τρέχουσες τοποθετήσεις παραμέτρου του) όταν προκαλείται από την ανίχνευση αισθητήρων ′ s PIR της δραστηριότητας στην περιοχή που καλύπτει.

  Τρόπος ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

  Στον τρόπο ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ μπορείτε να ελέγξετε και να αλλάξετε τις τοποθετήσεις του ΑΣΎΡΜΑΤΟΥ CAM KEEPGUARD με τη βοήθεια του ενσωματωμένου LCD. Η κίνηση της αλλαγής δύναμης προς τη θέση ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ θα ανοίξει την επίδειξη LCD και θα δείτε μια οθόνη πληροφοριών.

  Σχ. 1: Οθόνη πληροφοριών ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

   

   

  Συντομότερα κλειδιά τρόπου ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

  1.First αλλαγή στον τρόπο ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

  2.Press κουμπί ΕΠΙΛΟΓΩΝ.

  3.Press ΔΕΞΙΟΙ ή ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ βασικοί κύλινδροι στην επόμενη ή προηγούμενη παράμετρο.

  4.Press πάνω η κάτω κλειδί για να επιλέξει να θέσει για την αυτήν την περίοδο παράμετρο.

  5.Press ΕΝΤΆΞΕΙ για να σώσει τη νέα ρύθμιση.

  διακόπτης 6.Then στον τρόπο για να πάρει τις φωτογραφίες ή τα βίντεο.

   

   

  Ασύρματος οδηγός παραμέτρων ρύθμισης

  Η κάμερα παρέχει δύο λύσεις, δηλ. MMS ή SMTP, για να στείλει τις εικόνες στο τηλέφωνο κυττάρων και το κιβώτιο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  MMS

  Εάν MMS επιλέγεται, οι εικόνες θα σταλούν στο προετοιμασμένο τηλέφωνο (μέγιστοι 5 αριθμοί που επιτρέπονται) ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (μέγιστες 5 διευθύνσεις που επιτρέπονται) ή και αριθμός τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  1.Auto ρύθμιση

  α) χώρα: Επιλέξτε τη χώρα ή την προέλευσή σας στην πτώση κάτω από τις επιλογές

  β) προμηθευτής επίλεκτος: Επιλέξτε τον προμηθευτή σας στην πτώση κάτω από τις επιλογές

  2.Manual ρύθμιση

  Εάν οι πληροφορίες χώρας ή του προμηθευτή δεν συμπεριλαμβάνονται στη «αυτόματη ρύθμιση», πρέπει να επιλέξετε «το εγχειρίδιο θέτοντας» και να θέσετε τις παραμέτρους για το URL, το APN, τη IP και το λιμένα σύμφωνα με τις τοποθετήσεις που ο φορέας παροχής υπηρεσιών παρέχει, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τον προμηθευτή υπηρεσίας δικτύου εάν δεν εξοικειώνεστε με αυτές τις τοποθετήσεις.

  3.Phone αριθ.

  Εισάγετε μέχρι 5 διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνου στο τηλέφωνο ΚΑΝΕΝΑΣ τομέας. Θα πρέπει να αρχίσετε κάθε αριθμό τηλεφώνου χωρίς τα διαστήματα ή τις εξορμήσεις.

  4.Email διεύθυνση

  Εισάγετε μέχρι 5 διαφορετικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον τομέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  SMTP

  Εάν SMTP επιλέγεται, οι εικόνες θα σταλούν από το ένα που προετοιμάζεται στέλνοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ένα ή τις πολλαπλάσιες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του δικτύου GPRS/HSPA χρησιμοποιώντας το σχέδιο στοιχείων καρτών SIM.

  1.Auto ρύθμιση

  α) χώρα: Επιλέξτε τη χώρα ή την προέλευσή σας στην πτώση κάτω από τις επιλογές.

  β) προμηθευτής επίλεκτος: Επιλέξτε τον προμηθευτή σας στην πτώση κάτω από τις επιλογές.

  2.Web ταχυδρομείο: Επιλέξτε ένα ταχυδρομείο Ιστού που χρησιμοποιήσατε όπως ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αποστολής, αυτό αυτόματος-αφθονία το APN, ο κεντρικός υπολογιστής, και ο λιμένας στη χειρωνακτική ρύθμιση.

  3.Manual θέτοντας: Εάν η χώρα, ο προμηθευτής or/and οι πληροφορίες WebMail δεν συμπεριλαμβάνονται στη «αυτόματη ρύθμιση», πρέπει να επιλέξετε τη χειρωνακτική ρύθμιση και να θέσετε τις παραμέτρους.

  4.Email διεύθυνση: Επιλέξτε αυτήν την επιλογή εάν θέλετε μόνο τις φωτογραφίες που στέλνονται στις επιλεγμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εισάγετε μέχρι 5 διαφορετικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον τομέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΔΟΚΙΜΗ

  Αφότου τελειώνετε τη MMS ή SMTP ρύθμιση, μπορείτε να κάνετε μια «ασύρματη δοκιμή» για KG870NV.

  1.Send μια φωτογραφία δοκιμής

  1)Βάλτε τη μετάβαση δύναμης στη θέση ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ να εισαγάγει την οθόνη πρόβλεψης, να θέσει στη κάμερα τον κεκλεισμένων των θυρών τρόπο.

  2)Πιέστε το ΑΡΙΣΤΕΡΟ πλήκτρο για να πάρετε μια εικόνα αφότου έχει ψάξει η κάμερα το κινητό σήμα.

  3)Η οθόνη LCD θα παρουσιάσει φραγμό βημάτων. Μόλις επιδείξει τη «ασύρματη δοκιμή, στείλετε την επιτυχία», έχετε στείλει επιτυχώς την πρώτη φωτογραφία σας και η κάμερα σας είναι έτοιμη να πάρει τις φωτογραφίες.

  2.Send ένας κώδικας εντολής

  1)Βάλτε τη μετάβαση δύναμης στη θέση SETUP/ON να εισαγάγει την οθόνη πρόβλεψης.

  2)Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνο εντολής στέλνει έναν κώδικα #140#, η κάμερα θα πάρει μια εικόνα αφότου έχει ψάξει η κάμερα το κινητό σήμα.

  3)Η οθόνη LCD θα παρουσιάσει φραγμό βημάτων. Μόλις επιδείξει τη «ασύρματη δοκιμή, στείλετε την επιτυχία», έχετε στείλει επιτυχώς την πρώτη φωτογραφία σας και η κάμερα σας είναι έτοιμη να πάρει τις φωτογραφίες.

   

  Οι επιλογή-παράμετροι και οι τοποθετήσεις ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ απαριθμούν τις περιγραφές

   

  Παράμετρος

  Τοποθετήσεις

  (Bold=default)

  Περιγραφή
  Τρόπος Κάμερα ή βίντεο Φωτογραφίες ή βιντεοκλίπ

  Συλλάβετε

  Αριθμός

  1.2.3 Επιλέγει πόσες φωτογραφίες λαμβάνονται στη σειρά ανά κεκλεισμένων των θυρών τρόπο ώθησης.
  Έλεγχος των οδηγήσεων IR Υψηλός, μέσος, χαμηλός Ελέγχει πόση πυρκαγιά LEDs όταν λαμβάνονται οι εικόνες. «Υψηλό» =32 LEDs. Θέστε μέσος ή χαμηλός εάν φωτογραφίες overexposed ή κάμερα στο α από κοντά.
  Διάστημα 10S Σημαίνει πόσο καιρό ο αισθητήρας PIR θα είναι ανενεργός μετά από κάθε έναν που προκαλεί μέσα στον τρόπο. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος «αγνοήστε των ωθήσεων» συνόλου χρηστών, η κάμερα δεν θα συλλάβει τα βίντεο φωτογραφιών. Αυτό αποτρέπει την κάρτα από να γεμίσει επάνω με πάρα πολλές περιττές εικόνες.
  Επίπεδο αισθητήρων

  Κανονικός, υψηλός,

  Χαμηλός, αυτόματος

  Επιλέξτε την ευαισθησία του αισθητήρα PIR. Ο υψηλότερου επιπέδου θα καταστήσει τη κάμερα πιό ευαίσθητη και θα προκληθεί ευκολότερα. Η υψηλή ρύθμιση μπορεί να είναι χρήσιμη όταν περιβαλλοντική θερμοκρασία είναι θερμός, και η χαμηλή ρύθμιση μπορεί να βοηθήσει στο κρύο καιρό.
  Χρονικό γραμματόσημο ΑΠΟ, επάνω Επιλέξτε ″ σε ″ εάν θέλετε την ημερομηνία & το χρόνο (ότι η φωτογραφία συλλήφθηκε) που αποτυπώνονται σε κάθε φωτογραφία, επίλεκτο ″ από ″ για καμία σφραγίδα.
  Θέστε το ρολόι Σύνολο θέστε στην ώρα το σχήμα 24 ωρ. μόνο, ″ 00 ″ = μεσάνυχτα, ″ 12 ″ = μεσημέρι και το λεπτό, και έπειτα το έτος, το μήνα και την ημερομηνία.
  Θέστε τη χρονομετρημένη ανίχνευση , ΜΑΚΡΙΑ Επιλέξτε «» εάν θέλετε τη κάμερα στον πυροβολισμό διευκρινισμένο σε έναν εσωτερικό. Μπορείτε να θέσετε το χρόνο «έναρξης», «να σταματήσετε» το χρόνο και «εσωτερικός». Επιλέξτε «από» εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη χρονομετρημένη ανίχνευση.
  Εικόνα ανακύκλωσης , ΜΑΚΡΙΑ Επιλέξτε «» εάν θέλετε τις παλαιότερα φωτογραφίες/τα βίντεο για να αντικατασταθείτε από τις νέες εικόνες μόλις η κάρτα SD είναι πλήρης. Επιλέξτε «ΑΠΟ» εάν θέλετε τη λειτουργία για να σταματήσετε όταν η κάρτα είναι πλήρης.

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Kelly

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD
  16F, οικοδόμηση Β, Weidonglong Plaza, No.194, λεωφόρος Meilong, περιοχή Longhua, Guangdong, Κίνα
  Τηλ.::852--27689896
  Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας HD Hunting Cameras προμηθευτής. Copyright © 2015 - 2019 hdhuntingcameras.com. All Rights Reserved.