Τηλ.::
Κίνα HD κάμερες κυνηγιού κατασκευαστής
KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD

Μοναδικά χαρακτηριστικά, σταθερή βελτίωση, κοινή ευημερία!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠεδία τουφεκιών νυχτερινής όρασης

Διευθετήσιμο προσοφθάλμιο GEN 1 μονοφθαλμικό οπτικό πεδίο νυχτερινής όρασης σε 1000 υάρδες

Διευθετήσιμο προσοφθάλμιο GEN 1 μονοφθαλμικό οπτικό πεδίο νυχτερινής όρασης σε 1000 υάρδες

  • Adjustable Eyepiece Gen 1 Night Vision Monocular Field of View at 1000 Yards
  • Adjustable Eyepiece Gen 1 Night Vision Monocular Field of View at 1000 Yards
  • Adjustable Eyepiece Gen 1 Night Vision Monocular Field of View at 1000 Yards
  • Adjustable Eyepiece Gen 1 Night Vision Monocular Field of View at 1000 Yards
 • Adjustable Eyepiece Gen 1 Night Vision Monocular Field of View at 1000 Yards

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα Shenzhen
  Μάρκα: KeepGuard
  Αριθμό μοντέλου: KG870

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 100PCS
  Τιμή: Negotiable
  Όροι πληρωμής: Western Union, L/C, T/T
  Δυνατότητα προσφοράς: 10000pcs ανά μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Υλικό: PVC Χρώμα: Camo
  σειρά: 2025m Βάρος: 0.65

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

  Συγχαρητήρια στην αγορά σας ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ εκκέντρου HD τροπαίων. Είμαστε πολύ υπερήφανοι αυτής της κάμερας και είμαστε βέβαιοι ότι θα είστε ευτυχείς με την επίσης. Εκτιμάμε την επιχείρησή σας και θέλουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας. Παρακαλώ αναφερθείτε στις σημειώσεις κάτω από και τις οδηγίες σε αυτό το εγχειρίδιο για να εξασφαλίσετε ότι ικανοποιείτε εντελώς με αυτόν τον ΟΔΗΓΌ product.TA RT: STEP

  Βήμα 1: Η αγορά και ενεργοποιεί μια κάρτα SIM από τον κινητό προμηθευτή τηλεφωνικής υπηρεσίας σας. Ένα SMS/MMS (voice+text) επέτρεψε την κάρτα SIM συστήνεται εάν να έχοντας την απεριόριστη αποστολή κειμενικών μηνυμάτων, δεδομένου ότι θα ελαχιστοποιήσει τις δαπάνες και θα επιτρέψει τον έλεγχο της κάμερας μακρινά μέσω των μηνυμάτων κειμένου. Επιλέξτε μια κάρτα SIM εκείνο το επίσης στοιχείο υποστηρίξεων (SMTP) εάν θέλετε επίσης την επιλογή να λάβετε τις εικόνες από τη κάμερα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του σχεδίου στοιχείων σας.

  Βήμα 2: Παρεμβάλτε την κάρτα SIM στο ασύρματο έκκεντρο HD τροπαίων (αυλάκωση στη τοπ αριστερή άκρη). Εγκαταστήστε τις μπαταρίες (λίθιο 12x AA ή αλκαλικός) και μια κάρτα SD ή SDHC (μέχρι 36GB). Συνδέστε την κεραία με το βίδωμα της επάνω στην υποδοχή στην κορυφή της κάμερας. Παρακαλώ αναφερθείτε στο πλήρες εγχειρίδιο οδηγίας για τις πλήρεις, λεπτομερείς κατευθύνσεις.

  Βήμα 3: Θέστε την αλλαγή δύναμης/τρόπου «στην ΟΡΓΑΝΩΣΗ». Πρέπει να δείτε τους ασύρματους φραγμούς δεικτών δύναμης σημάτων μόλις καθιερωθεί μια σύνδεση (επιτρέψτε το χρόνο για αυτό).

  Βήμα 4A (MMS οργάνωση): Πιέστε το πλήκτρο ΕΠΙΛΟΓΩΝ, κατόπιν πιέστε το ΑΡΙΣΤΕΡΟ βέλος 3 φορές για να πάτε στη «ασύρματη ρύθμιση». Πιέστε το ΕΝΤΑΞΕΙ πλήκτρο, κατόπιν επιλέξτε «MMS που θέτει» (εάν χρησιμοποιείτε ένα SMS/MMS ικανή κάρτα SIM) και πιέστε ΕΝΤΆΞΕΙ πάλι. Δώστε έμφαση «στο αυτοκίνητο θέτοντας» και πιέστε το ΕΝΤΑΞΕΙ πλήκτρο. Επιλέξτε τη χώρα σας (όπου η κινητή τηλεφωνική υπηρεσία σας είναι βασισμένη) χρησιμοποιώντας τα βέλη UP/DOWN και πιέστε ΕΝΤΆΞΕΙ. Επιλέξτε τον κινητό φορέα παροχής υπηρεσιών σας και πιέστε ΕΝΤΆΞΕΙ.

  Εάν «το αυτοκίνητο που θέτει» δεν λειτουργεί (που μπορεί να οφείλεται στις πρόσφατες αλλαγές που γίνονται από το φορέα παροχής υπηρεσιών σας) ή εάν ο κινητός φορέας παροχής υπηρεσιών σας δεν είναι στον κατάλογο για τη χώρα σας, παρακαλώ χρησιμοποιήστε τη «χειρωνακτική θέτοντας» επιλογή αντ' αυτού. Ο φορέας παροχής υπηρεσιών σας μπορεί να σας βοηθήσει με τις σωστές τοποθετήσεις για να εισαγάγει.

  Βήμα 4B (οργάνωση SMTP): Εάν είστε η χρησιμοποίηση ενός SMTP επέτρεψε την κάρτα SIM, και επιθυμεί να πάρει τις εικόνες μέσω των στοιχείων παρά το κείμενο, επίλεκτο «SMTP που θέτει» αντ' αυτού, κατόπιν να πιέσει ΕΝΤΆΞΕΙ. Δώστε έμφαση «στο αυτοκίνητο θέτοντας» και πιέστε το ΕΝΤΑΞΕΙ πλήκτρο. Επιλέξτε τη χώρα σας χρησιμοποιώντας τα βέλη UP/DOWN και πιέστε ΕΝΤΆΞΕΙ. Επιλέξτε τον κινητό φορέα παροχής υπηρεσιών σας και πιέστε το ΕΝΤΑΞΕΙ πλήκτρο. Κατόπιν επιλέξτε τον τύπο ταχυδρομείου και πιέστε ΕΝΤΆΞΕΙ, θα βρείτε το APN, κεντρικός υπολογιστής, λιμένας έτοιμος. Θα πρέπει ακόμα να προσθέσετε την προσωπική διεύθυνση και τον κωδικό πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ως αποστολέα. Έπειτα, επιλέξτε το «τύπο SMTP» του αποστολέα (με ή χωρίς SSL), και εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δέκτη (οθόνη «διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου»).

  Εάν «το αυτοκίνητο που θέτει» δεν λειτουργεί, παρακαλώ χρησιμοποιήστε τη «χειρωνακτική θέτοντας» επιλογή αντ' αυτού. Παραδείγματος χάριν, το Gmail είναι μια συνιστώμενη επιλογή του αποστολέα. Στην οργάνωση, χρήση «smtp.gmail.com», λιμένας 465, με τη SSL.

  Βήμα 5: Από τη «MMS» ή «SMTP» οθόνη, μπορείτε επίσης οργάνωση μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να λάβετε τα στοιχεία από τη κάμερα (αυτό είναι η μόνη επιλογή κατά τη χρησιμοποίηση SMTP, δεδομένου ότι λαμβάνοντας τις εικόνες μέσω του κειμένου δεν είναι δυνατή. Για τη λειτουργία SMS/MMS, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι προαιρετικό εκτός από την τηλεφωνική (κείμενο) παραλαβή των εικόνων). Επιλέξτε τη «διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου» έπειτα πιέζει ΕΝΤΆΞΕΙ. Πιέστε ΕΝΤΆΞΕΙ πάλι για να αρχίσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Όταν τελειώνεται, πιέστε το πλήκτρο ΕΠΙΛΟΓΩΝ το σώζει.

  Βήμα 6: Εξετάστε τη κάμερα για να εξασφαλίσετε ότι θα λάβετε τις εικόνες. Με τη κάμερα που μεταπηδούν «στην ΟΡΓΑΝΩΣΗ», και ένα ασύρματο σήμα που επιβεβαιώνεται από τους πράσινους φραγμούς στο δικαίωμα του εικονιδίου κεραιών, πιέστε το ΑΡΙΣΤΕΡΟ βέλος. Θα δείτε ένα «βήμα» επιδεικνύετε ενώ η κάμερα σπάζει απότομα και διαβιβάζει μια φωτογραφία, που ακολουθείται από τη «ασύρματη δοκιμή!» και «στείλετε την επιτυχία!» ή «η επικοινωνία σφάλλει» μήνυμα. Εάν η επιτυχία είναι υποδειγμένη, ελέγξτε τα μηνύματα κειμένου ή/και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας για την εικόνα δοκιμής. Εάν η κάμερα επέδειξε ένα μήνυμα λάθους, δοκιμάστε τη δοκιμή πάλι, μετά από να διπλοελέγξει τα βήματα και τις τοποθετήσεις που απαριθμούνται ανωτέρω. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τον ασύρματο προμηθευτή σας για να ελέγξετε ότι όλοι τα ασύρματοι σχετικοί στοιχεία/οι αριθμοί όπως φαίνεται στις επιλογές είναι σωστοί και τρέχοντες.

  Βήμα 7: (Προαιρετικός) από την οθόνη επιλογών «ασύρματης ρύθμισης», οι επίλεκτες «προτιμήσεις» και πιέζουν ΕΝΤΆΞΕΙ. Επιλέξτε το προτιμημένο μέγεθος εικόνας σας (τα μικρότερα αρχεία εικόνας είναι χαμηλότερη ποιότητα αλλά μπορούν να διαβιβαστούν γρηγορότερα/φτηνότερος). Θέστε έναν «καθημερινό ανώτατο αριθμό» για να περιορίσετε τη συνολική ποσότητα εικόνων που λαμβάνετε εντός μιας περιόδου 24 ώρας.

  ΕΙΣΑΓΩΓΗ

  Περίπου το ΑΣΥΡΜΑΤΟ έκκεντρο HD τροπαίων

  Το ΑΣΥΡΜΑΤΟ έκκεντρο HD τροπαίων είναι μια ψηφιακή κάμερα προσκόπου. Μπορεί να προκληθεί από οποιαδήποτε μετακίνηση του παιχνιδιού σε μια θέση, που ανιχνεύεται από έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο παθητικό υπέρυθρο αισθητήρα κινήσεων του (PIR), και να πάρει έπειτα υψηλό - ποιοτικές εικόνες (μέχρι τις φωτογραφίες 12MP ακόμα), ή βιντεοκλίπ.

  Το ΑΣΥΡΜΑΤΟ έκκεντρο HD τροπαίων καταναλώνει πολύ λίγη ενέργεια (λιγότερο από 0,25 μΑ) σε ένα εφεδρικό κράτος (επιτήρησης). Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παραδώσει μια μακριά διάρκεια ζωής μπαταρίας όταν τροφοδοτείται η συσκευή από τη πλήρη απόδοση των αλκαλικών μπαταριών AA, και ακόμα τις πιό μακροχρόνιες χρησιμοποιώντας μπαταρίες λίθιου AA. Μόλις ανιχνευθεί η κίνηση στην ελεγχόμενη περιοχή, η μονάδα ψηφιακών κάμερα θα προκληθεί αμέσως (χαρακτηριστικά μέσα στο λεπτό) και έπειτα αυτόματα θα πάρει τις φωτογραφίες ή τα βίντεο σύμφωνα με τις προηγουμένως προγραμματισμένες τοποθετήσεις. Το ΑΣΥΡΜΑΤΟ έκκεντρο HD τροπαίων είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο υπέρυθρο LEDs που λειτουργεί ως λάμψη, έτσι ώστε παραδίδει τις σαφείς φωτογραφίες ή τα βίντεο (μαύρος & άσπρος) ακόμη και στο σκοτάδι, και μπορεί να πάρει τις φωτογραφίες ή τα βίντεο χρώματος κάτω από το ικανοποιητικό φως της ημέρας. Το ΑΣΥΡΜΑΤΟ έκκεντρο HD τροπαίων σχεδιάζεται για την υπαίθρια χρήση και είναι ανθεκτικό ενάντια στο νερό και το χιόνι.

  Η κάμερα ιχνών σας είναι μια από την πιό πρόσφατη παραγωγή του ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ εκκέντρου HDs τροπαίων, και περιλαμβάνει πολλά νέα ή βελτιωμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, που περιλαμβάνουν:

  • Αυτόματη ευαισθησία PIR - η κάμερα ελέγχει τους όρους περιβαλλοντικής θερμοκρασίας και ρυθμίζει αυτόματα τον αισθητήρα/το σήμα ώθησης για να είναι πιό ευαίσθητη στις μικρές παραλλαγές στη θερμοκρασία τις καυτές ημέρες, λιγότερο ευαίσθητες τις κρύες ημέρες.

  • Υπερβολική νυχτερινή όραση - η σειρά λάμψης των οδηγήσεων IR τώρα έχει αυξήσει τη σειρά, τη φωτεινότερη παραγωγή και την καλύτερη κάλυψη για τις βελτιωμένες νυχτερινές εικόνες.

  • Ανίχνευση 2x τομέων με τη ζωντανή ώθηση - αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα «χρονικού σφάλματος» περιλαμβάνει την επιλογή για έναν δεύτερο φραγμό της καταγραφής με τους χρόνους του έναρξης/στάσεων. Τα σήματα ώθησης που παράγονται από την κοντινή δραστηριότητα άγριας φύσης θα παραγάγουν ακόμα τις πρόσθετες φωτογραφίες/τα βίντεο όπως κανονικά, ανεξάρτητα από τη λειτουργία ανίχνευσης τομέων.

  • Ικανότητα ΠΣΤ Geotag - επιτρέπει στο χρήστη για να εισαγάγει το γεωγραφικό μήκος και το γεωγραφικό πλάτος της θέσης της κάμερας, η οποία θα ενσωματωθεί σε κάθε αρχείο φωτογραφιών. Αυτό επιτρέπει στο Google Earth, Picassa και άλλο geotag λογισμικό για να παρουσιάσει αυτόματα έναν χάρτη που επισημαίνει τη θέση κάθε κάμερας πότε μια ομάδα φωτογραφιών αναθεωρείται σε έναν υπολογιστή. Ειδικά

  χρήσιμος για εκείνους που πολλαπλάσιο ΑΣΥΡΜΑΤΟ έκκεντρο HDs τροπαίων οργάνωσης να ελέγξουν τις μεγάλες ή ευρέως χωρισμένες περιοχές.

  • Πολυ τρόπος λάμψης (έλεγχος των οδηγήσεων) - αποτρέπει τις overexposed φωτογραφίες λάμψης από κοντά στις εφαρμογές

  • NV παραθυρόφυλλο - ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την ταχύτητα παραθυρόφυλλων για τις εικόνες που συλλαμβάνονται τη νύχτα να επιτρέψει τον έλεγχο της φωτεινότητας εναντίον της δυνατότητας να σταματηθεί η κίνηση

  • Ο λειτουργών τρόπος καμερών μπορεί να περιοριστεί στην ημέρα μόνο, τη νύχτα μόνο, ή 24HRs και τα πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως το βίντεο 1080p HD με ακουστικός, της μεγάλης οθόνης ή οι φωτογραφίες σχήματος ακόμα, imprintable όνομα καμερών (χρήστης καθορισμένος) μαζί με τα τρέχοντα στοιχεία συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας και της φάσης φεγγαριών.

  Εφαρμογές

  Το ΑΣΥΡΜΑΤΟ έκκεντρο HD τροπαίων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάμερα ιχνών για τον πρόσκοπο ή την παρατήρηση. Είναι επίσης κατάλληλο για τη χρήση επιτήρησης.

  ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

  Το ΑΣΥΡΜΑΤΟ έκκεντρο HD τροπαίων παρέχει τις ακόλουθες συνδέσεις για τις εξωτερικές συσκευές: Λιμένας USB, υποδοχή κάρτας SD και εξωτερική ΣΥΝΕΧΉΣ δύναμη μέσα. Ένας διακόπτης δύναμης 3 τρόπων χρησιμοποιείται για να επιλέξει τους κύριους λειτουργούντες τρόπους: ΑΠΟ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, και ΕΠΑΝΩ (PG 9, Σχ. 2). Μια βασική διεπαφή ελέγχου με έξι κλειδιά χρησιμοποιείται πρώτιστα στον τρόπο ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ για να επιλέξει τις λειτουργικές λειτουργίες και τις παραμέτρους. Όπως φαίνεται στην επόμενη σελίδα, αυτά τα κλειδιά είναι: ΕΠΑΝΩ, ΚΑΤΩ ΑΠΌ, ΑΦΗΜΕΝΟΣ, ΣΩΣΤΟΣ, ΕΝΤΆΞΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Τέσσερα από τα κλειδιά μπορούν επίσης να εκτελέσουν μια δεύτερη λειτουργία (συντομότερες διαδικασίες στον τρόπο ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ) εκτός από την κύρια λειτουργία τους: Το ΚΑΤΩ κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να θέσει τη κάμερα στον τρόπο φωτογραφιών (ακόμα εικονίδιο καμερών), και το ΕΠΑΝΩ κλειδί μπορεί να θέσει τη κάμερα στον τηλεοπτικό τρόπο (εικονίδιο καμερών κινηματογράφων). Το ΣΩΣΤΟ κλειδί χρησιμεύει επίσης ως το χειρωνακτικό κουμπί παραθυρόφυλλων («ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΕΙΣ») της κάμερας. Το ΕΝΤΑΞΕΙ κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναθεωρήσει μια εικόνα ή ένα βίντεο. Αυτές οι δευτεροβάθμιες λειτουργίες υποδεικνύονται από τα εικονίδια ή το κείμενο επάνω από το κλειδί (Σχ. 2).

   

  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΆΡΤΑΣ SD

  Προτού να αρχίσετε πώς να χρησιμοποιήσετε το ΑΣΥΡΜΑΤΟ έκκεντρο HD τροπαίων σας, θα πρέπει αρχικά να εγκαταστήσετε ένα σύνολο μπαταριών και να παρεμβάλετε μια κάρτα SD. Αν και αυτός μπορεί μόνο να σας πάρει ένα λεπτό, υπάρχουν μερικές σημαντικές σημειώσεις και για τις μπαταρίες και για τις κάρτες SD που πρέπει να γνωρίζετε, τόσο παρακαλώ να πάρετε το χρόνο να διαβάσετε τις ακόλουθες κατευθύνσεις και τις προσοχές:

  Μπαταρίες φόρτωσης

  Μετά από να ανοίξετε το σύρτη στη δεξιά πλευρά του ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ εκκέντρου HD τροπαίων, θα δείτε ότι το ΑΣΎΡΜΑΤΟ έκκεντρο HD τροπαίων έχει δώδεκα αυλακώσεις μπαταριών. Για τη μέγιστη διάρκεια ζωής μπαταρίας, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα πλήρες σύνολο μπαταριών. Το ΑΣΥΡΜΑΤΟ έκκεντρο HD τροπαίων μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από ακριβώς τέσσερις μπαταρίες που εγκαθίστανται στις πρώτες αυλακώσεις μόνο (αρχικός αριστερός-δείτε τη φωτογραφία). Η διάρκεια ζωής μπαταρίας θα είναι πιό σύντομη με 4 μπαταρίες, αλλά η κάμερα θα λειτουργήσει κανονικά. Εάν χρησιμοποιείτε 4 ή ένα πλήρες σύνολο, είναι βέβαιος να παρεμβάλει κάθε μπαταρία με το αρνητικό ή «επίπεδο» τέλος σωστής πολικότητας (ενάντια στο μακροχρόνιο ελατήριο κάθε αυλάκωσης μπαταριών). συστήνει ένα πλήρες σύνολο νέου λίθιου AA (εμπορικό σήμα Energizer®) ή αλκαλικών μπαταριών AA. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες NiMh δεν συστήνονται, δεδομένου ότι η χαμηλότερη τάση 1.2v που παράγουν μπορεί να προκαλέσει τα λειτουργικά ζητήματα. Όταν οι εσωτερικές (AA) μπαταρίες της κάμερας γίνονται αδύνατες, το μπλε πυράκτωσης θέλησης των οδηγήσεων δεικτών χαμηλός-μπαταριών, που δείχνει τις μπαταρίες της κάμερας πρέπει να αλλάξουν. Θα λάβετε επίσης μια επιφυλακή εάν τα επίπεδα μπαταριών μειωθούν μέσω MMS ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν είναι ανοικτό το ραδιόφωνο.

  Παρεμβολή της κάρτας SD

  Παρεμβάλτε την κάρτα SD (με τη μετάβαση δύναμης της κάμερας στη ΜΑΚΡΙΆ θέση) πρίν αρχίζει να ενεργοποιείται η κάμερα. Μην παρεμβάλτε ή μην αφαιρέστε την κάρτα SD όταν είναι ο διακόπτης δύναμης τοποθετεί ΕΠΆΝΩ. Το ΑΣΥΡΜΑΤΟ έκκεντρο HD τροπαίων χρησιμοποιεί μια τυποποιημένη κάρτα μνήμης SD (ασφαλής ψηφιακός) για να σώσει τις φωτογραφίες (με το σχήμα του .jpg) ή/και τα βίντεο (με το σχήμα .mov). Οι κάρτες SD και SDHC (υψηλή ικανότητα) μέχρι μια μέγιστη ικανότητα 36GB υποστηρίζονται. Η χρησιμοποίηση των καρτών υψηλής ταχύτητας SD (SanDisk® SDHC εκτίμησε την κατηγορία 6 ή υψηλότερος) συστήνεται εάν θα χρησιμοποιήσετε τις τηλεοπτικές τοποθετήσεις 1280x720 ή 1920x1080 HD.

  Πρίν παρεμβάλλει την κάρτα SD στη υποδοχή κάρτας μετά από να ανοίξει την μπροστινή κάλυψη της κάμερας, παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι γράφω-προστατεύει ανάβει την πλευρά της κάρτας είναι «από» (ΌΧΙ στη θέση «κλειδαριών»). Τα εξής περιγράφουν πώς να παρεμβάλουν και να αφαιρέσουν την κάρτα SD:

  • Παρεμβάλτε την κάρτα SD στη υποδοχή κάρτας με την πλευρά ετικετών του προς τα πάνω. Ένας ήχος «κρότου» δείχνει ότι η κάρτα εγκαθίσταται επιτυχώς. Εάν το λάθος πλευρά της κάρτας αντιμετωπίζει επάνω, δεν θα είστε σε θέση να το παρεμβάλετε χωρίς δύναμη. Υπάρχει μόνο ένας σωστός τρόπος να παρεμβληθούν οι κάρτες. Εάν η κάρτα SD μην εγκατασταθεί σωστά, η συσκευή δεν θα επιδείξει ένα εικονίδιο καρτών SD στο LCD στον τρόπο ΟΡΓΆΝΩΣΗΣ. Σχηματοποιώντας την κάρτα SD με τη χρησιμοποίηση της ΑΣΎΡΜΑΤΗΣ παραμέτρου «σχήματος» εκκέντρων HD τροπαίων πρίν χρησιμοποιεί για πρώτη φορά συστήνεται, ειδικά όταν χρησιμοποιηθεί μια κάρτα σε άλλες συσκευές.

  • Για να ληφθεί έξω η κάρτα SD, ακριβώς ήπια ωθήστε στην κάρτα (μην προσπαθήστε να το τραβήξετε έξω χωρίς να ωθήσει μέσα πρώτα). Η κάρτα απελευθερώνεται από την αυλάκωση και έτοιμος να αφαιρεθεί όταν ακούτε τον κρότο.

  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Να είστε βέβαιος ότι η δύναμη της κάμερας είναι σβησμένη πρίν παρεμβάλλει ή αφαιρεί τη υποδοχή κάρτας καρτών SD ή batteries.SIM

  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΆΡΤΑΣ SIM

  Παρεμβολή της κάρτας SIM

  Η αγορά και ενεργοποιεί μια κάρτα SIM από τον κινητό προμηθευτή τηλεφωνικής υπηρεσίας σας. Ένα SMS/MMS (voice+text) επέτρεψε την κάρτα SIM συστήνεται εάν να έχοντας την απεριόριστη αποστολή κειμενικών μηνυμάτων, δεδομένου ότι θα ελαχιστοποιήσει τις δαπάνες. Θα έχετε επίσης την επιλογή να ελέγξετε τη κάμερα μακρινά μέσω των μηνυμάτων κειμένου. Επιλέξτε μια κάρτα SIM εκείνο το επίσης στοιχείο υποστηρίξεων (SMTP ή SSMTP) εάν προτιμάτε να λάβετε τις εικόνες από τη κάμερα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του σχεδίου στοιχείων σας. Παρεμβάλτε την ενεργοποιημένη κάρτα SIM σας στην αυλάκωση κοντά στη τοπ αριστερή γωνία της επίδειξης.

  Ένωση της κεραίας

  Δεδομένου ότι η ασύρματη κεραία προ-δεν τοποθετείται (για τις εκτιμήσεις συσκευασίας), θα πρέπει να την συνδέσετε με τη κάμερα για να επιτρέψετε την ασύρματη λειτουργία. Απλά βιδώστε την περασμένη κλωστή βάση της κεραίας επάνω στην υποδοχή στην κορυφή της κάμερας. Σιγουρευτείτε ότι είναι ασφαλώς συνημμένο, αλλά πέρα-δεν το σφίγγει. Κατά την μη χρησιμοποίηση της κεραίας, αντικαταστήστε τη λαστιχένια ΚΑΠ για να κρατήσετε έξω τη σκόνη και το ρύπο.

   

  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ του ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ εκκέντρου HD τροπαίων

  Μόλις προετοιμάσετε το ΑΣΥΡΜΑΤΟ έκκεντρο HD τροπαίων σας με κατάλληλα να εγκαταστήσετε τις μπαταρίες και μια κάρτα SD, θα μπορούσατε απλά να την πάρετε έξω, την δένετε σε ένα δέντρο, την μεταστρέφετε επάνω και φεύγετε. Να πάρετε μερικές μεγάλες φωτογραφίες που είναι ακριβώς αυτό που θελήσατε. Εντούτοις, ιδιαίτερα συστήνουμε ότι ξοδεύετε αρχικά κάποιο πρόσθετο χρόνο στο εσωτερικό με αυτό το εγχειρίδιο και τη κάμερα σας έως ότου ξέρετε λίγο περισσότεροι για αυτό που ο διακόπτης 3 τρόπων και εκείνα τα κλειδιά ελέγχου κάνουν. Εάν η τίποτα άλλο, εσείς θα θελήσει πιθανώς θέστε τουλάχιστον την ημερομηνία και το χρόνο έτσι η κάμερα θα τους αποτυπώσει στις φωτογραφίες σας καθώς λαμβάνονται, μαθαίνουν πώς να θέσουν τη κάμερα στα βιντεοκλίπ βλαστών αντί ακόμα των φωτογραφιών εάν συμπαθήσετε, και διαβάζουν μερικές άκρες για να τοποθετήσουν το σε ένα δέντρο.

  ΜΑΚΡΙΑ, ΕΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

  Το ΑΣΥΡΜΑΤΟ έκκεντρο HD τροπαίων έχει τρεις βασικούς λειτουργικούς τρόπους:

  • ΑΠΟ τον τρόπο: Η μετάβαση δύναμης τοποθετεί ΜΑΚΡΙΑ.

  • Στον τρόπο: Η μετάβαση δύναμης τοποθετεί ΕΠΑΝΩ (η οθόνη LCD είναι κλειστή.)

  • Τρόπος ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Διακόπτης δύναμης στη θέση ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (η οθόνη LCD είναι ανοικτή).

  ΑΠΟ τον τρόπο

  Ο τρόπος είναι κλειστός «ασφαλής» τρόπος όταν πρέπει να ληφθούν οποιεσδήποτε ενέργειες, π.χ., αντικαθιστώντας την κάρτα ή τις μπαταρίες SD, ή μεταφέροντας τη συσκευή. Θα χρησιμοποιήσετε επίσης ΑΠΟ τον τρόπο εάν συνδέσετε τη κάμερα με το λιμένα USB ενός υπολογιστή για να μεταφορτώσετε αργότερα τις φωτογραφίες/τα βίντεό σας. Και φυσικά, όταν αποθηκεύετε ή δεν χρησιμοποιείτε τη κάμερα, θα την μεταστρέψετε ΜΑΚΡΙΑ. Παρακαλώ σημειώστε ότι ακόμη και στο ΜΑΚΡΙΑ τρόπο το ΑΣΥΡΜΑΤΟ έκκεντρο HD τροπαίων καταναλώνει ακόμα την ενέργεια πολύ σε έναν χαμηλού επιπέδου. Επομένως, είναι μια καλή ιδέα να ληφθούν οι μπαταρίες από το διαμέρισμα μπαταριών εάν η κάμερα δεν θα χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό.

  Στον τρόπο

  Οποτεδήποτε αφότου έχουν παρεμβληθεί οι μπαταρίες και η κάρτα SD, μπορείτε να ανάψετε τη κάμερα. Όταν ο διακόπτης δύναμης κινείται προς τη τοπ θέση, η κάμερα θα εισαχθεί ΕΠΑΝΩ (ζήστε) τρόπος. Το κόκκινο αναλαμπής θέλησης των οδηγήσεων δεικτών κινήσεων για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Αυτό το διάστημα επιτρέπει το χρόνο για σας να κλειθεί η ΑΣΥΡΜΑΤΗ μπροστινή κάλυψη εκκέντρων HD τροπαίων, να κλειδωθεί, και να αφεθεί η ελεγχόμενη περιοχή. Μιά φορά στον ΕΠΑΝΩ τρόπο, κανένας χειρωνακτικός έλεγχος δεν είναι απαιτημένος ή δυνατός (τα κλειδιά ελέγχου δεν έχουν καμία επίδραση). Το ΑΣΥΡΜΑΤΟ έκκεντρο HD τροπαίων θα πάρει τις φωτογραφίες ή τα βίντεο αυτόματα (σύμφωνα με τις τρέχουσες τοποθετήσεις παραμέτρου του) όταν προκαλείται από την ανίχνευση του αισθητήρα PIR της δραστηριότητας στην περιοχή που καλύπτει.

  Μπορείτε είτε να κινήσετε το διακόπτη δύναμης άμεσα από ΜΑΚΡΙΑ προς στον τρόπο, είτε σταματάτε στη θέση ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ να αλλάξετε πρώτα μια ή περισσότερες τοποθετήσεις, κατόπιν κίνηση ο διακόπτης ΕΠΑΝΩ αφότου έχετε τελειώσει να κάνετε έτσι.

  Τρόπος ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

  Στον τρόπο ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ μπορείτε να ελέγξετε και να αλλάξετε τις τοποθετήσεις του ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ εκκέντρου HD τροπαίων με τη βοήθεια του ενσωματωμένου LCD της. Αυτές οι τοποθετήσεις, που βρίσκονται στις επιλογές ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, σας αφήνουν να αλλάξετε τη φωτογραφία ή το τηλεοπτικό ψήφισμα, διάστημα μεταξύ των φωτογραφιών, μεταστρέφει τη χρονική σφραγίδα επάνω, το κ.λπ. που κινεί την αλλαγή δύναμης προς τη θέση ΟΡΓΆΝΩΣΗΣ θα ανοίξει την επίδειξη LCD, και θα δείτε μια οθόνη πληροφοριών που παρουσιάζει πόσες εικόνες έχουν λήφθουν, το επίπεδο μπαταριών, η κάμερα ή ο τηλεοπτικός τρόπος, κ.λπ.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πάντα κινήστε το διακόπτη δύναμης από ΜΑΚΡΙΑ προς τον τρόπο ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. Είναι δυνατό ότι η κάμερα θα μπορούσε στήριξη εάν μεταστρέφεται από προς τον τρόπο ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. Εάν αυτό εμφανίζεται, κινήστε απλά το διακόπτη προς ΜΑΚΡΙΑ και τον ωθήστε έπειτα μέχρι την ΟΡΓΑΝΩΣΗ πάλι.

  Λειτουργίες τρόπου ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ συντομότερες κλειδιά/

  Όπως αναφέρεται νωρίτερα «τα μέρη & οι έλεγχοι», πέντε από τα κλειδιά κάτω από το LCD έχουν δευτεροβάθμιο, στις «συντομότερες» λειτουργίες όταν μεταπηδά η κάμερα στον τρόπο ΟΡΓΆΝΩΣΗΣ (αλλά το πλήκτρο ΕΠΙΛΟΓΏΝ δεν έχει πιεστεί):

  • Πιέστε το ΕΠΑΝΩ πλήκτρο θέτει γρήγορα τη κάμερα στα βιντεοκλίπ βλαστών.

  • Πιέστε το ΚΑΤΩ πλήκτρο θέτει γρήγορα τη κάμερα για να πάρουν ακόμα τις φωτογραφίες.

  • Πιέστε το ΣΩΣΤΟ πλήκτρο για να προκαλέσετε με το χέρι το παραθυρόφυλλο. Αυτό είναι χρήσιμο για το κάμερα-τύπο σίγουρο εσείς είναι στον τρόπο ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, πιέζει το ΣΩΣΤΟ πλήκτρο, και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα μια φωτογραφία ή ένα βίντεο (ανάλογα με το πώς η κάμερα τέθηκε) θα σωθεί στην κάρτα SD (ή την εσωτερική μνήμη εάν καμία κάρτα δεν παρεμβάλλεται). Ο «αριθμός ληφθε'ντος εικόνες» αντίθετου στο τοπ δικαίωμα του LCD θα αυξηθεί από ένα. Εάν η επίδειξη δείχνει «το SD ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΤΑΙ» όταν πιέζετε το ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΕ'Ν πλήκτρο, μεταστρέψτε τη κάμερα ΜΑΚΡΙΆ, αφαιρέστε την κάρτα SD και γλιστρήστε το του προστατεύει σβήνει.

  • Πιέστε το ΑΡΙΣΤΕΡΟ πλήκτρο για να σπάσετε απότομα και να στείλετε μια φωτογραφία δοκιμής. Θα δείτε μια επίδειξη «βημάτων ", που ακολουθείται από τη «ασύρματη δοκιμή!» και επιβεβαίωση της ασύρματης επικοινωνίας (ή του λάθους).

  • Πιέστε το ΕΝΤΑΞΕΙ πλήκτρο για να αναθεωρήσετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στην επίδειξη. Δείτε τις «εικόνες αναθεώρησης στο χρώμα LCD».

   

  Χρησιμοποίηση των επιλογών ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ για να αλλάξουν τις τοποθετήσεις

  Ο κύριος σκοπός του τρόπου ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ είναι να επιτραπούν για να αλλάξει τις τοποθετήσεις των παραμέτρων της κάμερας, έτσι το ΑΣΥΡΜΑΤΟ έκκεντρο HD τροπαίων σας ενεργοποιεί ακριβώς τον τρόπο που τον θέλετε. Θα κάνετε αυτό με την είσοδο των επιλογών ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και να πιέσετε τα πλήκτρα κάτω από την επίδειξη LCD, η οποία θα σας παρουσιάσει κάθε παράμετρο και ρύθμισή της.

  Μεταβαλλόμενες τοποθετήσεις παραμέτρου στον τρόπο ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

  Ένα ευρύ φάσμα των επιλογών ή «οι παράμετροι» παρέχεται για να επιτρέψει σε σας για να θέσει το ΑΣΥΡΜΑΤΟ έκκεντρο HD τροπαίων στις λειτουργικές προτιμήσεις σας. Για να αλλάξετε τον καθορισμό οποιασδήποτε παραμέτρου πρέπει πρώτα να μεταπηδήσετε στον τρόπο ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. Μιά φορά στον τρόπο ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, που πιέζει το κουμπί ΕΠΙΛΟΓΩΝ θα επιτρέψει σε σας για να επιλέξει οποιαδήποτε παράμετρο και να αλλάξει τη ρύθμισή του. Το όνομα της παραμέτρου και της τρέχουσας ρύθμισής του θα παρουσιαστεί στο LCD. Η συμπίεση των ΔΕΞΙΩΝ ή ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ βασικών κυλίνδρων στην επόμενη ή προηγούμενη παράμετρο, και να πιέσουν το πάνω η κάτω πλήκτρο σας αφήνουν να επιλέξετε μια διαφορετική ρύθμιση για την αυτήν την περίοδο επιδειχθείσα παράμετρο. Μόλις επιλέξετε την προτιμημένη νέα ρύθμισή σας για μια παράμετρο, πιέστε το ΟΚ ΠΛΗΚΤΡΟΥ για να σώσετε τη νέα ρύθμιση (πραγματικά αλλαγή αυτό). Όταν τελειώσατε τις τοποθετήσεις μιας ή περισσότερων παραμέτρων, πιέστε τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ για να βγείτε πάλι τις επιλογές ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ μπορούν επίσης να πιεστούν οποτεδήποτε θέλετε να ακυρώσετε την αλλαγή μιας παραμέτρου που θέτει αφότου έχει επιλεχτεί μια νέα ρύθμιση. Μετά από οι παράμετροι στις προτιμήσεις σας, να είστε βέβαιος να κινήσουν το διακόπτη προς για να αρχίσουν πραγματικά τις φωτογραφίες ή τα βίντεο. Καμία εικόνα δεν θα συλληφθεί εάν ο διακόπτης αφήνεται στη θέση ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (εκτός αν πιέζετε το πλήκτρο RIGHT/Shot μετά από να βγείτε τις επιλογές) - στο γεγονός, η κάμερα θα τροφοδοτήσει μακριά αυτόματα μετά από λεπτά χωρίς το πλήκτρο που πιέζεται.

   

  Πίνακας κώδικα εντολής SMS
  Στοιχείο Σύνολο Κώδικας εντολής SMS Ανατροφοδότηση καμερών
  Τρόπος Τρόπος καμερών #100#0# Τρόπος: Κάμερα
  Τηλεοπτικός τρόπος #100#1# Τρόπος: Βίντεο
  Μέγεθος εικόνας 3MP #101#3# Μέγεθος εικόνας: 3M
  5MP #101#5# Μέγεθος εικόνας: 5M
  8MP #101#8# Μέγεθος εικόνας: 8M
  12MP #101#12# Μέγεθος εικόνας: 12M
  Έλεγχος των οδηγήσεων IR Χαμηλός #104#1# Έλεγχος των οδηγήσεων IR: Χαμηλός
  Μέσο #104#2# Έλεγχος των οδηγήσεων IR: Μέσο
  Υψηλός #104#3# Έλεγχος των οδηγήσεων IR: Υψηλός
  Τηλεοπτικό μέγεθος 848X480 #106#480# Τηλεοπτικό μέγεθος: 848X480
  1280X720 #106#720# Τηλεοπτικό μέγεθος: 1280X720
  1920X1080 #106#1080# Τηλεοπτικό μέγεθος: 1920X1080
  Επίπεδο αισθητήρων Αυτόματος #109#0# Επίπεδο αισθητήρων: Αυτόματος
  Χαμηλός #109#1# Επίπεδο αισθητήρων: Χαμηλός
  Μέσο #109#2# Επίπεδο αισθητήρων: Κανονικός
  Υψηλός #109#3# Επίπεδο αισθητήρων: Υψηλός
  Αριθμός τηλεφώνου Προσθέστε το αριθμό τηλεφώνου #120#1234567890# 1234567890 προστιθέμενα!
  Διαγράψτε το αριθμό τηλεφώνου #121#1234567890# 1234567890 που διαγράφονται!
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Προσθέστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου #130# το abc@gmail.com # το abc@gmail.com προστιθέμενο!
  Διαγράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου #131# το abc@gmail.com # το abc@gmail.com που διαγράφεται!
  Αποκτήστε την εικόνα   #140# Μετάδοση εικόνας!
  Θέση ΠΣΤ   #145# Θέση ΠΣΤ: E89N89
  Η εικόνα στέλνει Η εικόνα στέλνει ΕΠΑΝΩ #150# Η εικόνα στέλνει επιτρέπει
  Η εικόνα στέλνει ΜΑΚΡΙΑ #160# Η εικόνα στέλνει θέτει εκτός λειτουργίας
  Καθορισμένο ραδιόφωνο Ραδιόφωνο ΕΠΑΝΩ #180# Ραδιόφωνο ΕΠΑΝΩ!
  Ραδιόφωνο ΜΑΚΡΙΑ #181# Ραδιόφωνο ΜΑΚΡΙΑ!
  Άγρυπνος ΕΠΑΝΩ #135# Ίχνη καμερών: !
  ECO (ύπνος) ΕΠΆΝΩ #136# Ύπνος καμερών: !
      ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ Άκυρη εντολή!

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  (1) όταν η κάμερα είναι στον τρόπο ECO, η εντολή PIC δεν θα λειτουργήσει. Θα λειτουργήσει μόνο στον τρόπο ΙΧΝΩΝ.

  (2) SIM σας πρέπει να έχει τη υπηρεσία δεδομένων ενεργό για να χρησιμοποιήσει αυτήν την λειτουργία.

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Kelly

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD
  16F, οικοδόμηση Β, Weidonglong Plaza, No.194, λεωφόρος Meilong, περιοχή Longhua, Guangdong, Κίνα
  Τηλ.::852--27689896
  Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας HD Hunting Cameras προμηθευτής. Copyright © 2015 - 2019 hdhuntingcameras.com. All Rights Reserved.