Τηλ.::
KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD
KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD

Μοναδικά χαρακτηριστικά, σταθερή βελτίωση, κοινή ευημερία!

Αρχική Σελίδα

KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD
Κίνα KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD

Η βιομηχανική (ΑΣΙΑ) Co. Keepway, ΕΠΕ οργάνωση το 2003, είναι ένας συνασπισμός της ανεξάρτητης ανάπτυξης του υλικού και του λογισμικού, του βιομηχανικού σχεδίου, της σφράγισης φορμών, της συνέλευσης SMD μαζί, που εστιάζει στις πωλήσεις των ψηφιακών τηλεοπτικών προϊόντων και των καταναλωτικών ηλεκτρονικά. Η ικανότητα πιό πεπειραμένη και τεχνολογικής καινοτομίας των επιχειρήσεων, αναλαμβάνουμε κυρίως τις κάμερες κυνηγιού, τις κάμερες παρατήρησης πουλιών, τις κάμερες κήπων, την κάσκα αθλητικού Bluetooth, τη νυχτερινή όραση, τις παγίδες και άλλα προϊόντα του υλικού και της ανάπτυξης λογισμικού, της παραγωγής και της υπηρεσίας μεταπωλήσεων.

 

Από την έναρξή της, η επιχείρηση ήταν σε μια γρήγορη και υγιή διαδρομή ανάπτυξης, και έχει το γραφείο Χονγκ Κονγκ οργάνωσης ως ανάπτυξη αγοράς και κέντρο διαδικασιών πωλήσεων και το γραφείο Shen Zhen ως κέντρο παραγωγής έρευνας και ανάπτυξης. Έχουμε περισσότερα από 6.000 τετραγωνικά μέτρα των εγκαταστάσεων κατασκευής και περισσότερα από 1.000 τετραγωνικά μέτρα του διαχειριστικού κέντρου έρευνας και ανάπτυξης.

 

Μετά από περισσότερο από 16 έτη ανάπτυξης, όλοι έχουν επιτύχει τα καλά αποτελέσματα. Ο σχηματισμός μιας ενότητας και πραγματικών, πρωτοποριακών και καινοτόμων ομάδων Ε&Α και μάρκετινγκ καθιστά τα προϊόντα μας εξαγόμενα περισσότερες από 20 χώρα στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ειδικά στη ανάπτυξη λογισμικού προϊόντων, ασύρματη τεχνολογία, αλγόριθμοι εικόνας, σχέδιο φακών, τεχνολογία νυχτερινής όρασης, έχουμε μια σημαντική σημαντική ανακάλυψη. Στις επαγγελματικές τεχνικές γνώσεις και τις προηγμένες καινοτόμες ιδέες, έχουμε αναπτύξει επιτυχώς ποικίλα καταναλωτικά ψηφιακά προϊόντα υψηλών σημείων. Και μέσω της συνεχούς καινοτομίας, η πρόσβαση επιχείρησης στις δωδεκάδες των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, το 2014 επιτυχώς επέτυχε επιχειρήσεις μιας τις εθνικές υψηλής τεχνολογίας επιλέξιμες.

 

Οι επιχειρήσεις θα εμμένουν στη «ακεραιότητα, ποιότητα, win-win» αρχή, και να καθιερώσουν τη μακροπρόθεσμη καλή συνεργασία με τους πελάτες σε όλο τον κόσμο, η ένωση παραδίδει τη δημιουργία του καλύτερου μέλλοντος.

 

Τα πλεονεκτήματά μας:
1, επαγγελματίας, που στρέφεται, εκλεκτικότερος.
2, μια κορυφαία ομάδα έρευνας και ανάπτυξης, που εξασφαλίζονται την ποιότητα, καλή υπηρεσία.
3, εσωτερική ταχύτητα αντίδρασης διαδικασίας είναι γρήγορα, η συνοχή προσωπικού είναι ισχυρή.

 

Έχουμε 16 έτη πείρας OEM/ODM και λαμβάνουμε τη διαταγή OEM/ODM, Καλώς ήρθατε!

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : KeepGuard

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 30000000-60000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Type of corporation: Hong Kong-invested

ιστορία της εταιρίας

KEEPTIME ΟΜΑΔΑ

 

 

1996-1999

Τα τσιπ υπολογιστών ΚΜΕ πρακτόρων, προϊόντα υπολογιστών συνελεύσεων παραγωγής, αναλαμβάνουν την εφαρμοσμένη μηχανική δικτύων.

 

1999-2003

Ο πράκτορας HP και τα προϊόντα προμηθειών εκτυπωτών EPSON, οι πράκτορες και οι πωλήσεις της Ταϊβάν και των ΗΠΑ DSP πελεκούν. Και έρευνα και ανάπτυξη των σχετικών προϊόντων.

 

2003-2007

Ε&Α και παραγωγή: ODM/OEM CCD, ψηφιακή κάμερα CMOS, ψηφιακές διόπτρες,

Καθιερώστε τα εμπορικά σήματα «CeDO»

 

2007-2010

Ε&Α και παραγωγή: Κάμερα κυνηγιού, αθλητική κάμερα, νυχτερινή όραση, bluetooth talkback ακουστικά.

Καθιερώστε τα εμπορικά σήματα «KEEPGUARD»

 

2011In το μέλλον

 

Ε&Α και παραγωγή: Κάμερα κυνηγιού, νυχτερινή όραση, αλιεύοντας ανιχνευτής, ακουστικά Moto bluetooth talkback, και άλλα υπαίθρια προϊόντα.

 

 

KEEPTIME όνειρο:
Σαν προμηθευτές παγκόσμιων μεγαλύτερους υπαίθριους ηλεκτρονικούς προϊόντων!
 

Η ελπίδα εσείς γίνεται ένας από τους υποστηρικτές.

 

 

υπηρεσία της εταιρίας

Στο πνεύμα των «μοναδικών χαρακτηριστικών, σταθερή βελτίωση, κοινή ευημερία», στοχεύουμε να αναπτύξουμε τις περίπλοκες τεχνολογίες της προηγμένης ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας, της μετάδοσης στοιχείων και των μοντέρνων καταναλωτικών ηλεκτρονικά και να χτίσουμε μια επαγγελματική παραγωγή και μια εμπορική ομάδα που κεντροθετούνται στην ανάπτυξη της τεχνολογίας προϊόντων, που παρέχει μια ισχυρή εγγύηση για τη διανομή προϊόντων στις παγκόσμιες αγορές.

 

Ελπίζουμε ειλικρινά να δημιουργήσουμε περισσότερες τιμές και να προσφέρουμε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και ικανοποιημένη υπηρεσία στους πελάτες μαζί με τους συνεργάτες.

 

Ο στόχος μας:

Κάνετε περισσότερων και τα καλύτερα προϊόντα με τα επιστημονικά μέσα και κρατήστε μια ακριβή τοποθέτηση εργασίας. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών, έχουμε εμπιστευθεί από τους πελάτες λόγω του λαϊκού διοικητικού τρόπου και της αρχής «της καλής πίστης, υψηλών - ποιότητα». Έχουμε δεσμευθεί στην καθιέρωση της καλής συνεργασίας με τους πελάτες και τους συνεργάτες, που προσφέρουν τα καλά προϊόντα, που παρέχουν την υποστήριξη προηγμένης τεχνολογίας και άλλες υπηρεσίες για να μας κάνουμε να ταξινομήσουμε τον πρώτο μεταξύ του βιομηχανικού από την ακριβή διαχείριση.

 

Μπορούμε να κάνουμε:

1, υλικό συσκευών καμερών κυνηγιού HD/3G/4G/MMS και ανάπτυξη λογισμικού και προσαρμογή.
2, κάμερες κυνηγιού HD/3G/4G/MMS, νυχτερινή όραση, συσκευές ανιχνευτών αλιείας όπως το σχέδιο προϊόντων, που κάνει τη φόρμα, το κιβώτιο χρώματος εμπορικών σημάτων του πελάτη και το σχέδιο οδηγίας.
3, προϊόντα κυνηγιού «KEEPGUARD», που προσκαλούν τον πράκτορα παγκόσμιας περιφερειακό δύναμης.
4, βριαλμένος γύρω από την παγκοσμίως διάσημη υπαίθρια συνεργασία εμπορικών σημάτων.

 

«KEEPGUARD» έχει το σφαιρικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εμπορικών σημάτων.

 

Ειλικρινά ελπίδα να συνεργαστεί με μας!

 

 

 

Ομάδα επιχείρησης

Κίνα KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Έχουμε το σαφείς στόχο και την αρχή, η ακριβής πύλη του ποιοτικού ελέγχου, υψηλής ποιότητας υπηρεσία μεταπώλησης, η οποία στηρίζεται στη συνεργασία του τμήματός μας. Η επιχείρησή μας έχει την Ε&Α, εμπορικό τμήμα, τμήμα ποιοτικής επιθεώρησης, τμήμα προϊόντων, PMC, οικονομικό τμήμα, τμήμα αποθηκών εμπορευμάτων, τμήμα αγορών, τμήμα προσωπικού. Υπάρχει περισσότερο από ένα εκατό από το προσωπικό σε campany μας, ο οποίος περιλαμβάνει περισσότερους από δέκα μηχανικούς. Η ομάδα Ε&Α μας είναι μια μαγική θέση, όπου πολλές προηγμένες κάμερες γεννιούνται. Τους δοκιμάζουν τώρα το καλύτερο για να αναβαθμίσουν την κάρτα SIM σε 3G.

 

Περαιτέρω περισσότεροι, επιχείρηση θα πληρώσουμε για την έξοδο φθινοπώρου μία φορά το χρόνο. Κάθε προσωπικό μπορεί να χαλαρώσει για μια εβδομάδα ακριβώς για τη διασκέδαση. Και στο τέλος κάθε χρόνο, θα έχουμε ένα κόμμα για να ανταμείψουμε το προσωπικό μας για τη σκληρή δουλειά ολόκληρου ενός έτους.

FAQ

Πώς να αναβαθμίσει το λογισμικό καμερών 4G;

 

1. Ανοίξτε φερμουάρ το συνημμένο αρχείο «σε» & «upgrade.ena» και τους βάλτε στον κενό κατάλογο ρίζας ΚΑΡΤΏΝ SD

2, ΚΆΡΤΑ ενθέτων SD στη κάμερα

3, ο Τύπος και η λαβή «ΕΠΑΝΩ» κουμπώνουν, δεν χαλαρώνουν στο μεταξύ, κινήστε το διακόπτη στην ΟΡΓΑΝΩΣΗ, η επίδειξη LCD μπορεί να δει «το υλικολογισμικό…», έως ότου εξαφανίζεται το κείμενο και η βελτίωση λογισμικού είναι πλήρης.

4. Ο αριθμός έκδοσης λογισμικού μπορεί να αντιμετωπισθεί στις επιλογές καμερών.

 

Πώς να ελέγξει APN μου;

 

Η τεθειμένη κάρτα 4G SIM στο αρρενωπό τηλέφωνο, έλεγχος APN από τις τηλεφωνικές τοποθετήσεις και το καταγράφει, όπως φαίνεται στη συνημμένη εικόνα:

(η δοκιμή για να χρησιμοποιήσει το αρρενωπό τηλέφωνο στην άποψη, μερικά τηλέφωνα μήλων δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί, παρακαλώ να έρθει σε επαφή με το μεταφορέα και να ρωτήσει)

 

KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD
16F, οικοδόμηση Β, Weidonglong Plaza, No.194, λεωφόρος Meilong, περιοχή Longhua, Guangdong, Κίνα
Τηλ.::852--27689896
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας HD κάμερες κυνηγιού προμηθευτής. © 2015 - 2023 hdhuntingcameras.com. All Rights Reserved.